![]() |
Re: Cielo BZ-05-BBX
Quote:
Acum cu arcurile stock scurtate...coboar vreo 4cm si nu mai e problema + ca suspensia e mult ma confortabila,deci dupa parerea mea e cel mai bun compromis raport aspect/confort |
Azi aproape ca am faramat un cauciuc spate dupa ce am mers cu 2 pers in spate...maine trebuie cumva sa rezolv problema cu aripile...o sa fac poze in timpul "operatiunii" :)
|
1 Attachment(s)
Miercuri masina va primii trapa BIPOZITIONALA originala nexia,implicit si retapisare plafon, ertrieri si discuri tot nexia,bucsi,pivoti,capete de bara,amortizoare....noi si placute frana,ulei,filtre+ mici retusuri la vopsea (pasajele spate au avut de suferit in urma modificarilor aduse pt a nu mai atinge cauciucurile)
Dupa care masina intra la vanzare...astept propuneri cu leganza sau omega(ofer diferenta) |
ete..vecin de`al meu si nici nu stiam de tine....
hai ca au si buzoienii sange`n ...urmarea o stiti si voi:)) cand voi avea drum pe la buzau,te dau cu search:lol: |
Quote:
|
debea astept sa vad bijuteria pe strazile din buzau :shock:
|
Foarte frumoasa masina ta ! Felicitari ! Poate facem o adunare ceva pe la Buzau cu totii.
|
evident...ne adunam cand vreti voi!!!
|
stai cumva in zona 23 august ;)
|
dap....momentan acolo stau
|
pica superb jantele alea :o te-am vazut pe langa Galleria :-" , masina arata superb..
|
Masina in maxim o luna va suferii o schimbare estetica RADICA...acesta fiind si motivul pt care n-am mai postat.O voi face la momentul oportun ;)
|
Eu unul astept momentu' :d ceva detalii ? :lol:
|
o sa fie ceva LOW si CLEAN ... o sa vezi atunci ;)
|
3 Attachment(s)
Am bagat cazanu-n service pt schimbat axa cu came si tacheti si pt montat trapa bi-pozitionala webasto(ca cea din poza de mai jos) ...dar inainte de asta am montat bara rigidizare TA-Technix si filtru sport.
Dupa care urmeaza exteriorul vopsit integral sau retusuri si niste artificii clean...in functie de buget...mai vedem :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning