![]() |
Re: E30 - 320 cabriolet
Foarte frumoasa.... ai grija de ea!!!:)
|
Pana in 10/90 cabrio a fost cu stopuri inguste.
|
frumoasa domnisoara ... ce pot sa zic ... sa ai parte de ea si ma bucur ca au mai aparut 2 3 cabriolete p`aici :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Stai man linistit ca e frumoasa si cu stopurile astea! E chiar foarte ingrijita masina! La iarna o tii in garaj? Ai hardtop pt ea?
|
sfatul meu pentru roate baga bbs rs ca s-a terminat ce fel stau pe el;)
|
Quote:
|
Usor usor apar si cabrio modificate ca sunt cam putine pe la noi. Si trebuie sa te contrazic cu ceva :lol: ... pentru mine unu nu e o "mica" bijuterie e cam una mai mare decat alea mari :lol: ... Stie si de`a latu` ursu ? :lol:
|
B-99-SAA - Nu am de gand sa ii pun triple mari, doar intrebam de curios, din pacate nu am hardtop dar o sa iau unul , am vazut ca e in jur de 150 pe ebay.de , la iarna va sta in garaj, la hibernare pana vine primavara :D
chiper - P A K E - Intradevar cam scumpe jantele , dar frumoase foc ! :-) CT.20.KTL - Stie si de-a latul dar mai greu ca na ... e stock masinuta :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
misto masina vere' ,brava..o alegere buna..pune-o la punct , cu micile detalii si o sa fie foarte tare:P
te-am pupat pe rezervozul ala de la tir :))) |
3 Attachment(s)
S-a rezolvat problema cu electromotorul, toate bune si frumoase..a primit si un mic lip provizoriu, ca nu avea deloc :D
|
4 Attachment(s)
Ne laudam cu prelata noua, aproape noua :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning