![]() |
Re: AM LUAT TZAPA.....:)??
Quote:
Foarte frumoasa masina ta....Seamana foarte bine cu a mea |
Pentru ca toti au impresia ca masinile sunt "moca" si la 1000 de euro cumperi marea cu sarea, dar din toti aia as vrea sa vad si eu macar unul ca ii dai banii astia in mana si iti vine cu o masina buna...
|
Quote:
|
si eu ce sa inteleg din asta=))?
oare cat imi mai ajunge benzina..aproximativ.. cand ii acu pe ultima linie..daca merg lejer cu ea http://shareimage.ro/images/e0bstv7b...igd4_thumb.jpg |
cel putin 2000 km iti ajunge benzina. :rolleyes2
|
2000...maxim shasa....:)) benzina e relativa...acu e...mai incolo nu mai e...cand acul ajunge pe rosu...nu e rosu degeaba...e rosu ca-ti zice...baga gaz ba ca sa nu te las ca pe prosti in drum...de aici si zicala...pana prostului.
|
de la momentul cand acul atinge "rosul maxim" eu mai fac cam 3 km maxim!
|
eu aseara am mai mers vreo 30 de KM asa..:)..habar nu am
|
ai avut curaj sa te avanti la drum de 30km cu acul sub rosu?
lipsa caldurii poate fi de la termostat blocat deschis sau scos in timpul verii |
Cānd se aprinde led-ul de la benzină, mai ai cel puţin 5 L īn rezervor => minim 50 km. :) Acum rămāne de văzut dacă ţie ţi se aprinde.
|
arata bine masina!;) ai grija de ea si nu te lua dupa altii!isi merita banii!:)
|
ms de sfaturi..azi am fost si mi-am schumnbat motorasul...era dus..am luat unu sh cu 70 lei..
maine ma duc la rar sa vad...sper sa fie ok totul..si da am mers vreo 30-40 de km asa..cu acu sub rosu |
golf 3 nu are bec la benzina ( asa stiu ), nu ai luat tzeapa, motorul a fost spalat. ai grija sa nu piarda ulei pe undeva ( majoritatea dasta il spala ). multa bafta
|
acuma m-am intors de la rar..si am primit pe langa celelalte documente si: REZULTAT CALCUL DEPRECIERE
si imi este bifat d3 iar l-a rezultat ii 1.106...stie cineva ce inseamna asta:) |
daca masina avea doar airbaguri cu acel certificat vei obtine o reducere de ~35 % din valoarea taxei , adica vei avea de plata cam 500-550 euro , posibil sa ma insel :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning