![]() |
Re: DACIA SOLENZA 1.4 MPI
Alex Dinu eu stiu masina de pe celalt site tot cu dacia unde ai prezentat-o si tu acolo eu si de acolo stiu masina,si ii bine ca ai pus si aici sa mai vada si alti;)
|
Quote:
|
Asa e cu criza asta :))
|
Masina ii de DJ iar tu la status ai TM.... :rolleyes2
Am ratat eu si nu ti-am vazut masina in Timisoara?? Arata foarte bine masina, spor!!! |
Si eu am vrut sa las mai jos unpic dar la drumurile noastre am zis ca mai bine o las asa ca daca ma duc la munte sau undeva cu ceva bagaje ii cam nasol;)Doamne feri mai rup ceva dar cum ii nevasta lui ALex nu cred ca incarca ea masina plus ca ai si Logan Van apai acolo intra;)
|
Quote:
Ti am mai văzut mașina de câteva ori pe la blitz |
Da, acolo lucreza prietena mea si mergea ea cu masina la lucru
|
1 Attachment(s)
Ma bate gandul sa imi fac si eu bara de rigidizare ca a ta TM 86 SRG dar mai am sa fac rost de acele doua cercuri ce vin pe oale
|
salut! imi place mult masina ta......dar am o intrebare......grila si eleronul nu ar arata mai ok in culoarea masinii? felicitari ptr modificarile aduse....poate ne vedem o data prin oras sa o admir si eu.
|
foarte frumoasa :) bafta cu ea in continuare
|
Quote:
|
Spray DUPLI COLOR are chiar codul si nuanta cum ai tu pe masina singur gasesti nuanta daca cauti spray deala;)
|
Mai bine strangi putin din "dinti" si iti iei vopsea calumea, la 100 de grame. Nu se compara cum iasa si cat o sa tina fata de un spray.
Cu bara nu-i asa greu, meri la un strungar sa-ti faca inelele, faci rost de o teava de gaz, cineva care stie sa sudeze si nu in ultimu rand un canal sa poti indoi teava :D Bafta!! |
tm86srg daca iei vopsea din Dacia Service atunci poate merita sa te risti.Eu am vazut la un vecin a lua 100g vopsea la calculator de la un magazin care face asa ceva exact codul vopselei si toate si nu a iesit nuanta dupaia a luat din dacia service a fost exact.Ca nu toti se stiu si cum vopselele astea;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning