![]() |
Re: dacia alb negru
Vei fi arestat de primul militian
|
de ce frate
|
Daca nu te duce capul sa-ti dai seama singur n-are rost sa iti explic eu
|
sti pe cineva care face desene pe capota
|
pe cineva din pitesti
|
am o rugaminte
cine a fost la curse la stadion sa i-mi spuna si mie cine a castigat la categaori 1.4ca pe mine m-a lasat motoru atunci am participat decat la primele 2 etape |
2 Attachment(s)
ce parere aveti
AG-08-DEM B-69-TAU |
da eu nu inteleg ce vrei sa faci ??sa o faci k si a lui :D:D... pana acum ..ai cam dat neshte rateuri :D
|
nu frate vreau sa o fac ptr mine si sar purea sa io dau lu frate-mio daca imi da bani pe ea
fratimeo ar vrea sa o faca portocaliu cu negru pe a lui sunt curios daca o face cum iese daca e o fac si io ca a lui |
ok ..cum zici tu...
numa da-i jos ochelarii ala:D:D |
e naspa fara vb ser
|
pare aiurea rau fara floape la faruri
|
dycule cum fac sa intru si eu In clubul tau ?
|
am o intebare ? am leganta de la tine am inteles ca are cip de putere ? am mai rupt o cutie de viteze
|
In primul rand Ghost Racing Team nu e clubul meu. Dar dupa cum te vad nici nu o sa intri prea curand.
In al doilea rand daca ai luat Leganza ai facut cea mai mare prostie posibila. Cutia pe care zici ai spart-o ar fi a 7-a. Eu am distrus 6 (6 complete, dar la cutie reparam din 2 in 2 luni). Motorul ala nu a avit niciodata chip de putere. Cand era la mine avea putin peste 180 cp, castigati din cu totul alte modificari. Acum daca iti mai da pe dyno mai mult de 100 sa fi multumit. Cat despre cutie, o sa se tot sparga |
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning