![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
5 Attachment(s)
Vinil,filtru sport,plafon si neoane gata.Iata cateva poze.Motorul este inca murdar stiu rusinica :oops:
|
frumos,frumos :D
|
Venind de la un posesor de 200sx foarte multumesc vecine ;)
|
fff frumos...sa il conduci cu placere cu 40/h
|
Multumesc tare,cu 40/h merg cu spatele :lol:
|
pai daca mergi normal(pt mas ta normal e cam tare) cine mai poate sa o admire???gangsta style.
|
Quote:
Da de un de sti ? |
Ieri iam pus si noul intercooler.Huh a fost un chin :rolleyes2
Am sa pun si poze curand :-) |
vad ca pui mare pret pe masina asta si asta imi place ....
cu plafonul negru arata mult mai bine parerea mea este sa lucrezi un pic si la garda la sol ...se vede mult mai bine.... poate ne pui si ceva date despre motor performante etc ... ce presiune ai in turbina ...etc....t28 este are un pic lag pe masina asta dar .. mere super bine ...... si daca ma ajuti si pe mine cu un haion spate pt 200sx ca am inteles ca mai ai una de piese .... |
Quote:
uite ceva poze de cand l-am montat pe al meu https://forum.4tuning.ro/showpost.php...27&postcount=7 |
Stiu Mircea intercoolerul tau.Am sa pun si poze dar acum ii dau motorul jos ca ma lasat vibrochenul.Bate incredibil.Sau poate un cuzinet la biela.In orice caz il dau jos,rectific,cuzineti la cota,rodaj si tot ce trebe.
Omule cu haionul.Dami un tel sa vb. 0721464436 |
yahhhh nasoala faza
uite un link poate te ajuta http://www.sxoc.co.uk/vbb/showthread.php?t=243861 - vezi ca tre curatzate foarte bine traseele de ulei sa nu raman mizerii in ele - trebuie (se recomanda) schimbarea pompei gasesti pe acel site detalii.... |
Mersi Mircea.Stiam treaba asta ca motorul trebe spalat bine ca daca nu degeaba pui cuzineti noi.;) Astazi am scos vibrochenul.Am gasit un cuzinet Nr.2 de la biela mai exact in baie facut farame.Batea in ultimul hal.Restul nu aratau asa de rau.Vibrochenul este cam la cota 1 si 2 deci nu a fost umblat la el.Am mai gasit si discul de ambreaj in stare foarte proasta.Treaba este ca asta este un motor turbo si incinge foarte tare uleiul subtiindul mult.Automat ungerea e mai proasta si afecteaza vibrochenul.Tocmai de acea am sa ii instalez un radiator de ulei,ceas de presiune ulei si ceas de temperatura ulei.Le am pe toate ;) Am sa pun si poze curand.
|
fi atent inca un sfat, poti citi despre asta si pe www.sxoc.com
pe traseul de alimentare al turbinei cu ulei e un restrictor care are o gaura de 1mm (teoretic atat ar trebui isa aibe pe masina ta) pe ultima revizie de CA18DET pusa pe 200SX Nissan a largit acea gaura a restrictorului la 2mm, si e un lucru bun daca tot l-ai demontat sa-i largest isi restrictorul ala la 2mm ;) daca deja ai gaura aia de 2mm fi bucuros :D |
ah si mai e o chestie legata de modelul pompei de ulei se pare ca ar fi 2 tipuri una cea de pe motoarele 1989.... si mai apoi cand a aparut SR20DET au folosit si pe CA18DET o pompa de ulei mai buna una noua e cam 100-200USD
nu stiu exact daca se poate sa schimbi modelul de pompa folosit, si ce cod are , nu am studiat prea mult problema asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning