![]() |
Re: Masina mea Audi 200 20T Quattro
Quote:
PS. 20T , era de la 20V ( valve pentru tine), iar T-ul de la Turbo, mea culpa am mancat un V. Daca vrei sa fiu chiar complet 20V TQ |
Ipocrit tipic de Bucuresti care sufera de el.. e plin forumul de cunoscatori ca tine.. care scrie 20T si are pretentia sa inteleaga lumea 20 valve:lol:
Si care merge cu 230 km/h reali pe GPS si in bord are 280km/h :))))))))))) Nu ma intereseaza ce modificari ai (0) la motor, am alte forumuri unde pot studia diferite configuratii ale acestui motor.. Ideea de comunitate a disparut cu totul de pe forumul asta.. Nu are lumea voie sa mai puna intrebari,trebuie sa creada tot ce se scrie.. Uite de asta am ales acum 2 ani sa-mi sterg topicul de aici si de asta nu doresc redeschiderea lui;) Spor la suferit in continuare;) |
Quote:
aha , interesant . mai vazusem la un audi tot asa si ma miram ce e "chestia aia" . mersi de reply . multa bafta |
Foarte misto masina da din cate stiu este un model rar ai grija de ea
|
Quote:
Sapt viatoare sper sa-mi vina pompa ;) |
Quote:
@ corsaru,ce masina ai detinut inainte?Nu stiu daca ai observat,dar gama de posesori 2.2t(20v) este putin diferita de restul..Mai pica cate un 20vt in mainile unui 3.16-ist dar nu stie ce sa faca cu ea si se plictiseste.Insa adevaratii posesori raman... Sa va traiasca la amandoi motoarele! |
@pasbogdan
In ordine cronologica istoricul meu de masini Fiat 1300 din 1966 ;) scartia si in a 3-a cu carburator de peugeot de 2000 Audi coupe quattro din 1986 - de vanzare acum la 2000 euro BMW 325 1989 Renault Megane 1.6 - primul si ultimul Megane Opel Astra G 2.2 16V Mitsubishi Colt CZT Subaru Forester S-Turbo Audi 200 20V Turbo Masina de curse Alfa Romeo 75 - in 2004 locul 3 pe tara la Autocross Hai ca sunt chiar ipocrit :D |
Quote:
Renault megane si astra:)) Sanatate!!! |
Cumparat pompa servo reconditionata de fabrica ( GKN Spidan) si furtunuri noi, mai astept sa-mi vina boosterul pentru frana. poze pun atunci...nu va mai spun preturi ca sa nu suferiti si voi ;)
|
Grav....mi-a cazut pompa auxiliara de apa, alti bani alta distractie . cea mai ieftina varianta Bosch 800 lei :blink:, vine sapt viitoare.
Curios era ca pompa inca merge dar erau imbatranite tevile de plastic si au cedat. |
Audi coupe quattro din 1986 - de vanzare acum la 2000 euro
nu ai o poza cu coupe-u? ms |
Ce frumos o "coafeaza" jantele :shock:
|
n-am poze, dar e cu faruri de urquattro....atentie, doar faruri :)
http://www.newcar24.de/news/faszination_audi_urquattro masina e daramata si as vrea sa ajunga la un impatimit, care sa bage ceva bani pentru a o aduce la lina de plutire. |
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning