![]() |
Re: Tuning 4 Street & Tuning 4 Race
Eu sunt de parere ca ar trebui sa fie invers, adica 95% motor si 5% vizual...
N-as vrea sa stau la semafor cu o masina care sa arate a ferrari sa mearga ca un 1.5dci... |
eu sunt de parere ca ar merge 60% visual si 40% motor...exact cum zice shi SHOGUN-A8...stai la semafor si aratzi a ferrari si te face ala de langa u care e aproape stock visual si cine stie ce motor....raman cu 40%pt motor ca sa duca si el o viatza cat de cat linistita....
|
Bai acum fiecare are parerea lui! Eu am ca trebuie sa te axezi mai mult pe vizual pt ca modificarile la motor sunt foarte scumpe!
|
[QUOTE=OctaviaRS;636865]...stai la semafor si aratzi a ferrari si te face ala de langa u care e aproape stock ......QUOTE]
voi va preparati masinile pt. ala de la stop?:) |
Quote:
de ce ? "TEHNOLOGIA" ASA CA ...................................... |
Quote:
la mine in parcare ultimile achizitii noi sunt logan sau orice diesel. respect frate. |
[QUOTE=turbojack;637098]
Quote:
De fapt, chiar mi se par aproape de kitch masinile tunate doar la exterior...un fel de rice cars... :rolleyes2 |
[quote=SHOGUN-A8;637409]
Quote:
Chiar asa.. si cum ai tuna tu 95% la motor. Cred ca multi de pe forumu asta nu stiu exact ce inseamna tuningu la motor, ce implica el, ce costuri are efective si aditionale, si cam ce poti sa faci cu o masina cu tuning foarte puternic la motor. Eu cred ca e mai de apreciat o masina facuta cu gust si foarte bine intretinuta decat vreun cazan care fuge de rupe. Iar daca am vreun M3 sau |RS4 sau alte sportive de genu, de ce as mai umbla la motor??? Cati sunt in stare sa piloteze o astfel de masina??? de fapt cati sunt in stare sa piloteze orice masina peste 200cai???? Soferi sunt toti... piloti sunt 2=3 insi |
sa te citez Ryan:"Eu cred ca e mai de apreciat o masina facuta cu gust si foarte bine intretinuta decat vreun cazan care fuge de rupe."
prefer sa ma dau cu "cazanu" decat cu una care luceste si iti rogi moartea cu ea pe sosea:D |
pana la urma cred ca ramane la latitudinea fiecaruia sa isi modifice masina dupa gusturi...(di gusti no discutamus)...
oricum chestia asta e si la "hot-rod"-urile americane... mai exista si termenul de "rat-rod" care pe unii ii deranjeaza iar pe altii ii face mandri, iar acest lucru depinde de atitudinea fiecaruia... numa' bine! |
Quote:
|
Quote:
Zi-mi si mie catzi ar opta pentru un E36 Full cu motor de 2800 Cm3 din 1997 si catzi si-ar lua un E46 316i chel cu manivele la geamurile din fatza din 1999 ?!? Vorbim de aceeashi bani !!! Iti zic eu ? 3% si-ar lua 328 E36 si 97 % 316 E46 ! De ce ... ca e mai nou domnule ... si ca (,) consuma putin ... |
io mi-as luat un 735 din 94...dar mulaii nu ma lasa sa-l inscriu
|
Quote:
acum depinde ce vrei de la masina... eu zic ca sunt destui carora le-a placut mai mult E36 ca si aspect decat E46.. plus ca e36 nu e atat de restrictiv si e mult mai fun si poti sa te joci cu el mai bine de la un 316 i nai nici o pretentie |
Quote:
Tocmai asta am vrut sa subliniez ... Ca mai bine s-ar umfla ca viermele intr-un e46 bashit care trage sa moara decat sa isi cumpere o " masina veche " dar care sa le rupa capatzana ... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning