Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Tuning 4 Street & Tuning 4 Race (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21828-tuning-4-street-and-tuning-4-race.html)

SHOGUN-A8 25-11-06 21:16

Re: Tuning 4 Street & Tuning 4 Race

Eu sunt de parere ca ar trebui sa fie invers, adica 95% motor si 5% vizual...
N-as vrea sa stau la semafor cu o masina care sa arate a ferrari sa mearga ca un 1.5dci...

OctaviaRS 26-11-06 00:01

eu sunt de parere ca ar merge 60% visual si 40% motor...exact cum zice shi SHOGUN-A8...stai la semafor si aratzi a ferrari si te face ala de langa u care e aproape stock visual si cine stie ce motor....raman cu 40%pt motor ca sa duca si el o viatza cat de cat linistita....

Gogu02 26-11-06 09:07

Bai acum fiecare are parerea lui! Eu am ca trebuie sa te axezi mai mult pe vizual pt ca modificarile la motor sunt foarte scumpe!

turbojack 26-11-06 10:23

[QUOTE=OctaviaRS;636865]...stai la semafor si aratzi a ferrari si te face ala de langa u care e aproape stock ......QUOTE]

voi va preparati masinile pt. ala de la stop?:)

Nemilosu 26-11-06 13:09

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 635963)
Nu mai zice despre motorina nimic, te rog! AUDI a castigat cursa de 24h de la Le Mans cu un motor diesel! Motorina nu mai ceea fost candva! Diferanta dintre motorina si benzina in ziua de azi incepe sa fie din ce in ce mai mica! Nu sunt fan inraita al motorinei dar nici nu o exclud din discutie! Cei care prefera motorina sunt oameni care prefera confortul sporit oferit de acel motor! Mototarele pe benzina sunt mai nervoase si cam smucesc masina cand bagi piciorul in ea, in schimb motoarele pe motorina oricat de tare si brusc ai apasa pe acceleratie pleca ceva mai lin, sunt mai elastice! Cine isi cumpara masini pe motorina nu fac cea mai buna alegere deoarece: benzina si motorina costa cam la fel, piesele de schimb costa mai mult decat la benzina + masina pe motorina din fabrica e mai scumpa decat masina pe benzina! Ar mai fi si altele de spus dar hai sa revenim la subiect!

aici gresesti cu aceasta comparatie. le mans e una si strada e alta. un motor de lemans tine 3000 km pe cand pe strada e altceva.asa sunt motoare care merg cu apa . se pot pun pe orice masina dar costa in jur de 150-200.000 euro bucata.
de ce ?
"TEHNOLOGIA"
ASA CA ......................................

Nemilosu 26-11-06 13:11

Quote:

Originally Posted by Microb (Post 635400)
nu spun tampenii asta am vazut io ca APROXIMATIV 3 sferturi din oameni de pe forum prefera sa ia un logan diesel decat o masina cu care sa fuga. asta nu cred ca e pasiune. multi vad nfs carbon 2 fast 2 fourious zic ca e trendy, dar nu si-ar lua o masina in care sa bage bani tot timpul si sa mai consume si enorm pe deasupra. si incearca sa vorbesti mai cu respect un pic.

ai dreptate .
la mine in parcare ultimile achizitii noi sunt logan sau orice diesel.
respect frate.

SHOGUN-A8 26-11-06 14:58

[QUOTE=turbojack;637098]
Quote:

Originally Posted by OctaviaRS (Post 636865)
...stai la semafor si aratzi a ferrari si te face ala de langa u care e aproape stock ......QUOTE]

voi va preparati masinile pt. ala de la stop?:)

Lol...era o metafora..sunt sigur ca ai inteles la ce ne refeream :-)

De fapt, chiar mi se par aproape de kitch masinile tunate doar la exterior...un fel de rice cars... :rolleyes2

Ryan 26-11-06 15:13

[quote=SHOGUN-A8;637409]
Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 637098)

Lol...era o metafora..sunt sigur ca ai inteles la ce ne refeream :-)

De fapt, chiar mi se par aproape de kitch masinile tunate doar la exterior...un fel de rice cars... :rolleyes2

Chiar asa.. si cum ai tuna tu 95% la motor. Cred ca multi de pe forumu asta nu stiu exact ce inseamna tuningu la motor, ce implica el, ce costuri are efective si aditionale, si cam ce poti sa faci cu o masina cu tuning foarte puternic la motor.

Eu cred ca e mai de apreciat o masina facuta cu gust si foarte bine intretinuta decat vreun cazan care fuge de rupe.

Iar daca am vreun M3 sau |RS4 sau alte sportive de genu, de ce as mai umbla la motor??? Cati sunt in stare sa piloteze o astfel de masina??? de fapt cati sunt in stare sa piloteze orice masina peste 200cai???? Soferi sunt toti... piloti sunt 2=3 insi

Bassu_SIV 26-11-06 15:26

sa te citez Ryan:"Eu cred ca e mai de apreciat o masina facuta cu gust si foarte bine intretinuta decat vreun cazan care fuge de rupe."

prefer sa ma dau cu "cazanu" decat cu una care luceste si iti rogi moartea cu ea pe sosea:D

fuzzy 26-11-06 15:42

pana la urma cred ca ramane la latitudinea fiecaruia sa isi modifice masina dupa gusturi...(di gusti no discutamus)...

oricum chestia asta e si la "hot-rod"-urile americane... mai exista si termenul de "rat-rod" care pe unii ii deranjeaza iar pe altii ii face mandri, iar acest lucru depinde de atitudinea fiecaruia...

numa' bine!

Gogu02 26-11-06 15:49

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 637303)
aici gresesti cu aceasta comparatie. le mans e una si strada e alta. un motor de lemans tine 3000 km pe cand pe strada e altceva.asa sunt motoare care merg cu apa . se pot pun pe orice masina dar costa in jur de 150-200.000 euro bucata.
de ce ?
"TEHNOLOGIA"
ASA CA ......................................

Poate gresesc, poate ca nu, dar din cate stiu eu despre masini de la curse deriva modele noi si noile tehnologii care se aplica pe o masina de serie! Audi s-au dus cu un pas in fata celorlalti si sincer cred ca e cea mai mare umilinta sa fi batut de un motor disel la o cursa care vrem nu vrem tot de viteza ramane, chiar daca tine 24 H!!!:lol: :lol: :lol:

X-Ray-Eyes 27-11-06 11:09

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 635147)
c te face sa vb astfel de tampenii??? ai facut cumva un sondaj de opinie????

Crezi ca e nevoie de sondaj de opinie ?
Zi-mi si mie catzi ar opta pentru un E36 Full cu motor de 2800 Cm3 din 1997 si catzi si-ar lua un E46 316i chel cu manivele la geamurile din fatza din 1999 ?!?

Vorbim de aceeashi bani !!!

Iti zic eu ? 3% si-ar lua 328 E36 si 97 % 316 E46 !
De ce ... ca e mai nou domnule ... si ca (,) consuma putin ...

Bassu_SIV 27-11-06 16:58

io mi-as luat un 735 din 94...dar mulaii nu ma lasa sa-l inscriu

Ryan 27-11-06 18:29

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 638192)
Crezi ca e nevoie de sondaj de opinie ?
Zi-mi si mie catzi ar opta pentru un E36 Full cu motor de 2800 Cm3 din 1997 si catzi si-ar lua un E46 316i chel cu manivele la geamurile din fatza din 1999 ?!?

Vorbim de aceeashi bani !!!

Iti zic eu ? 3% si-ar lua 328 E36 si 97 % 316 E46 !
De ce ... ca e mai nou domnule ... si ca (,) consuma putin ...

acum depinde ce vrei de la masina... eu zic ca sunt destui carora le-a placut mai mult E36 ca si aspect decat E46.. plus ca e36 nu e atat de restrictiv si e mult mai fun si poti sa te joci cu el mai bine

de la un 316 i nai nici o pretentie

X-Ray-Eyes 27-11-06 21:57

Quote:

Originally Posted by Ryan (Post 638725)
acum depinde ce vrei de la masina... eu zic ca sunt destui carora le-a placut mai mult E36 ca si aspect decat E46.. plus ca e36 nu e atat de restrictiv si e mult mai fun si poti sa te joci cu el mai bine

de la un 316 i nai nici o pretentie

Dar la bani sunt cam pe acolo ...
Tocmai asta am vrut sa subliniez ...
Ca mai bine s-ar umfla ca viermele intr-un e46 bashit care trage sa moara decat sa isi cumpere o " masina veche " dar care sa le rupa capatzana ...

All times are GMT +2. The time now is 19:19.

- Copyright 2026 4Tuning