![]() |
Re: E30 - CT-87-GMA
Am o presimtire ca nu o sa ne dezamagsesti ! Am vazut din postarile tale la Bmw Styling ce gusturi ai !
Ai nevoie doar de timp si nervi ! Bafta multa ! |
asa este.. voi incerca sa iasa ceva frumos si cat mai simplu.....
ms la fel... |
dau destul de bine pragurile,dar chiar avea nevoie sa fie asa tare chituita?...oricum e de munca,primu urs mai batranel ca al meu :) sa`l iubesti sanatos si sa vedem frumusete de urs la urma.
|
Superba masina bai bidepa, o stiu de cand era la liviu cu e46, chiar am fost cu el s`o vedem cand a cumparat`o . Pentru 1.8, trage de rupe :)) Zicea baiatu care a avut`o inainte ca a facut motorul la jaru`. Hai da`o la finish, multa bafta!
|
Quote:
Quote:
Astazi s-a mai avansat la masina si cred ca pe sambata se imbracata toata in sprit chit dupa care saptamana viitoare se va vopsii. Jantele de pe masina s-au vopsit albe pana vor venii unele cu buza si am vopsit si etrieri si tamburii rosii. Mai revin maine cu cateva poze mai recente. |
Foarte interesant proiectul ... Succes cu el si nervi tari,cam ai nevoie :) Cat ai dat pe urs ? Da`mi un PM te rog daca nu vrei sa spui aici ... Ms !
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
sa mai lucrat ieri la masina incepe si el sa prinda forme... jantele le las albe deocamdata...dau bine ?
sa mai pun cate poze |
bafta in continuare :)
|
Quote:
|
masina a primit un set de jante modelul asta
astazi sa imbracat in spritchit de incarcare....o sa revin maine cu poze http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...a-9746067.html |
pe ce dimensiune sunt???
sau sunt direct alea din anunt???? |
Quote:
sunt excat ca alea din anunt pe 15 numai ca sunt negru mat...si le fac eu arginti...nu ? |
pentru "monstrul" 1.8i sunt ok 15"
dar cand o sa vrei sa le dai si sa iei 16", o sa stai putin cu ele la vanzare....:( |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
- Copyright 2026 4Tuning