![]() |
Re: Microcar
Quote:
|
motorul trebuie sa aibe maxim 500 cmc, masa autovehiculului sa nu depaseasca 300 de km parca, sa nu depaseasca viteza de 50 km/h si cam atat cred
|
Quote:
Un moped (sau: ciclomotor) este un vehicul cu două, trei sau patru roți, a cărui viteză maximă prin construcție nu depășește 45 km/h (dar toate scuterele de 50 sunt limitate ca unele prind si 100) și care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depășește 50 cm³ sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 kW. de asta zic eu ca e o chichita Quote:
|
Mai bine asteapta si tu pana cand oi face 18 ani sa dai de permis.
iar pana atunci condu un Mercedes Citaro de pe scaunul pasagerilor. |
intradevar lamborghini limitat .. :)))) e jale ..
@cangri , ehee mi-a ajuns crede-ma :)))) pe dreapta am stat mereu ,pe stanga mai putin :oops: |
Quote:
Deci nu modificata ulterior de Nea' Gigel. |
cu un curs de legislatie si dovada conduci un microcar cu pana la 50 cmc. Pentru oras e buna. Dupa cum ziceam prietenul meu e om in toata firea si se da in oras cu consum enorm de mic si merita. Un gand de microcar ma bate si pe mine pentru oras ...
|
microcar ... dinca te stiu eu sunt numai diesel ! nu si pe benzina ! am un prieten care se ocupa cu asa ceva ... l la inceput a avut omu 1 pt el dupa care a vandut-o in tara si a cumparat 2 din afara si tot asa .... acum ii merge bine afacerea cu microcar-urile astea ... cred ca are si ceva piese de schimb daca te intereseaza !
|
Quote:
Quote:
orkm mersi pt clarificare . |
Quote:
|
Quote:
din tot ce ai zis acolo nimic nu are legatura cu B1 Greseala mea , am vazut acum ca a explicat altcineva:| |
Quote:
Stock Lamborghini prinde 2139123(whatever).Gigel mecanicu' degeaba il limiteaza la 2 cai si 30 km/h vit max pentru a intra in categoria X. |
Quote:
|
Quote:
|
http://www.bestauto.ro/auto/aixam/to...false&sortby=2
http ://www . autovit . ro/index.php?sect=search&sub=car&page=1&qid=134884739 4&order_by=p vezi si tu, sunt marci de genul: ligier, aixam (astea 2 le stiu, mai era una da nu mai stiu cum se cheama, avea un model cu faruri de corsa b) chiar azi am vazut o triripleasca de asta pe strada... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning