Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Microcar (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/218031-microcar.html)

marian92 10-11-10 17:36

Re: Microcar

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3801332)
desi ar mai fi fost o chichitza in lege parca, sa poti conduce orice are limitarile de rigoare.... deci daca iti iei lamborghini si il limitezi la 45 km pe ora si 4-5 cai cat ziceau ei il conduci folosind cursul de legislatie. si la b1 limitarile care ar fi (nu le stiu alea... stiu ca la a1 e 90 km pe ora si 15 cai ar trebui sa fie la fel)

Cum sa te lase sa mergi cu Lamborghini limitat?:)))))nu gandesti si tu umpic nu neaparat orice masina care e limitata ai voie sa mergi cu ea conteaza si greutatea:))) ca asa ai vedea numai Dacii cu limitari si fara caroserii pe ele:))

RideTheRiddle 10-11-10 17:51

motorul trebuie sa aibe maxim 500 cmc, masa autovehiculului sa nu depaseasca 300 de km parca, sa nu depaseasca viteza de 50 km/h si cam atat cred

ZaNe94 10-11-10 19:46

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 3801415)
Cum sa te lase sa mergi cu Lamborghini limitat?:)))))nu gandesti si tu umpic nu neaparat orice masina care e limitata ai voie sa mergi cu ea conteaza si greutatea:))) ca asa ai vedea numai Dacii cu limitari si fara caroserii pe ele:))

ma refer la orice masina normala ce are dreptul oricum sa circule pe strada... indeplineste normele legale

Un moped (sau: ciclomotor) este un vehicul cu două, trei sau patru roți, a cărui viteză maximă prin construcție nu depășește 45 km/h (dar toate scuterele de 50 sunt limitate ca unele prind si 100) și care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depășește 50 cm³ sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 kW.

de asta zic eu ca e o chichita

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3801463)
motorul trebuie sa aibe maxim 500 cmc, masa autovehiculului sa nu depaseasca 300 de km parca, sa nu depaseasca viteza de 50 km/h si cam atat cred

kilograme maa :)).. nu-mi place sa corectez astea da e amuzant cum a iesit la tine. prin clasa a1a sau a2a a mai scris unu in loc de "2 kg cafea" "2 km ceafa" scuze de oftopic

cangri 10-11-10 19:53

Mai bine asteapta si tu pana cand oi face 18 ani sa dai de permis.
iar pana atunci condu un Mercedes Citaro de pe scaunul pasagerilor.

R O T M Y H 10-11-10 20:36

intradevar lamborghini limitat .. :)))) e jale ..
@cangri ,
ehee mi-a ajuns crede-ma :)))) pe dreapta am stat mereu ,pe stanga mai putin :oops:

hammerphilosopher 10-11-10 21:23

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3801825)
Un moped (sau: ciclomotor) este un vehicul cu două, trei sau patru roți, a cărui viteză maximă prin construcție nu depășește 45 km/h (dar toate scuterele de 50 sunt limitate ca unele prind si 100) și care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depășește 50 cm³ sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 kW.

de asta zic eu ca e o chichita

Uite aici alta "chichita" pe care ai omis-o : "a cărui viteză maximă prin construcție nu despaseste 45 km/h"
Deci nu modificata ulterior de Nea' Gigel.

Laptiucu 10-11-10 23:29

cu un curs de legislatie si dovada conduci un microcar cu pana la 50 cmc. Pentru oras e buna. Dupa cum ziceam prietenul meu e om in toata firea si se da in oras cu consum enorm de mic si merita. Un gand de microcar ma bate si pe mine pentru oras ...

crysty.bobok 11-11-10 00:51

microcar ... dinca te stiu eu sunt numai diesel ! nu si pe benzina ! am un prieten care se ocupa cu asa ceva ... l la inceput a avut omu 1 pt el dupa care a vandut-o in tara si a cumparat 2 din afara si tot asa .... acum ii merge bine afacerea cu microcar-urile astea ... cred ca are si ceva piese de schimb daca te intereseaza !

R O T M Y H 11-11-10 07:40

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 3802421)
cu un curs de legislatie si dovada conduci un microcar cu pana la 50 cmc. Pentru oras e buna. Dupa cum ziceam prietenul meu e om in toata firea si se da in oras cu consum enorm de mic si merita. Un gand de microcar ma bate si pe mine pentru oras ...

Pai Cursul de Legislatie il iei usor .... :D

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3802553)
microcar ... dinca te stiu eu sunt numai diesel ! nu si pe benzina ! am un prieten care se ocupa cu asa ceva ... l la inceput a avut omu 1 pt el dupa care a vandut-o in tara si a cumparat 2 din afara si tot asa .... acum ii merge bine afacerea cu microcar-urile astea ... cred ca are si ceva piese de schimb daca te intereseaza !

Am auzit ca sunt si pe benzina , ca la alea pe motorina iti trebuie carnet ca de la 18 ani sa le conduci sau cva de genul ..:D
orkm mersi pt clarificare .

ZaNe94 11-11-10 12:09

Quote:

Originally Posted by hammerphilosopher (Post 3802112)
Uite aici alta "chichita" pe care ai omis-o : "a cărui viteză maximă prin construcție nu despaseste 45 km/h"
Deci nu modificata ulterior de Nea' Gigel.

un scuter de 49 cmc prinde nelimitat 60-110(depinde de model) si stock ... ele sunt limitate toate!

para06 12-11-10 17:28

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3801463)

"SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti având masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h\"

din tot ce ai zis acolo nimic nu are legatura cu B1

Greseala mea , am vazut acum ca a explicat altcineva:|

hammerphilosopher 12-11-10 21:08

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3803351)
un scuter de 49 cmc prinde nelimitat 60-110(depinde de model) si stock ... ele sunt limitate toate!

Nu m-am referit la asta, n-ai inteles!
Stock Lamborghini prinde 2139123(whatever).Gigel mecanicu' degeaba il limiteaza la 2 cai si 30 km/h vit max pentru a intra in categoria X.

R O T M Y H 05-12-10 19:45

Quote:

Originally Posted by hammerphilosopher (Post 3807615)
Nu m-am referit la asta, n-ai inteles!
Stock Lamborghini prinde 2139123(whatever).Gigel mecanicu' degeaba il limiteaza la 2 cai si 30 km/h vit max pentru a intra in categoria X.

ma rog ,ai dreptate :) fara off topic pls

radu_radu14 06-01-11 17:27

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3802553)

M'ar interesa pe mine un microcar si vreau ceva oferte sau un link pe care ma pot uita la modele. MS :help:

ZaNe94 06-01-11 17:39

http://www.bestauto.ro/auto/aixam/to...false&sortby=2

http ://www . autovit . ro/index.php?sect=search&sub=car&page=1&qid=134884739 4&order_by=p

vezi si tu, sunt marci de genul: ligier, aixam (astea 2 le stiu, mai era una da nu mai stiu cum se cheama, avea un model cu faruri de corsa b)

chiar azi am vazut o triripleasca de asta pe strada...

All times are GMT +2. The time now is 09:13.

- Copyright 2026 4Tuning