Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual 4tuning League - etapa 1-a (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/21799-virtual-4tuning-league-etapa-1-a.html)

frost_dani 10-08-06 21:19

Re: Virtual 4tuning league - prima etapa

f***k as fi vrut sa ma bag shi yo dar de ce vreme ce nu imi mai mere 4tuningu shi nu vedeam nimic de unde...asta e poate mai faceti ceva mai pe viitor shi am shi yo loc...oricum bft la totzi shi sa vedem mashini frumoase..;):peace:

Ace Axel 10-08-06 21:31

imi pare rau de tng... kiar nu l-am inteles... dar e alegerea lui ...
a ramas un loc liber... cine vrea sa il ocupe... mana sus rpd

vio[s] 10-08-06 21:44

eu ma bag :-P :peace: am ridicat si mana :lol:

frost_dani 10-08-06 21:47

sa inteleg ca tng sa retras???

tng: DA

ranek 10-08-06 23:43

pacat :( mane , eu zic k e mai provocator asa ;) iti lasa tie imaginatie sa zburde ;) :) ! EU sunt de acord pt masina si fundalu asta :)) !(oricum il schimb:)

Ace Axel 11-08-06 03:07

persoane "open-minded" :p

TopArt 11-08-06 06:40

deci vio[s], in ordinea numerelor de pe tricouri si a cererilor la primarie, ia locul lui TNG, care s-a retras.

spor la treaba tuturor !

Lukian_XXX 11-08-06 06:48

si yo mam indoit de aceasta masina la inceput ! dar mam apucat de ea si incepe sa arate destul de frumos! (no sa schimb fundalu ci o sa scot doar stelutele - nu e asa greu) bafta si de la mine tuturor concurentilor !
si poate castigatorul va aparea si in revista daca masinile sunt foarte frumoase (ce ziceti de idee?)

george GMN 11-08-06 09:18

tng, nu ma asteptam chiar din partea ta la o asemenea decizie...da' asta e, decizia ta...masina e pusa k sa fie tunata, mai putin conteaza globuletele si celalalte briz-brizuri care eu zic k se puteau rezolva f usor (ex lucrarea lui Lukia xxx), iar masina e ok, e ceva new, n-am prea vazut poze cu ea tunata, unghiul este bun...
succes concurentilor!

P.I.M.P boy 11-08-06 10:02

mda nice dar pe mn nu ma anuntat nimeni sau este un concurs cu cei din team ?

Ace Axel 11-08-06 10:53

mda...deci pana la urma perechile kre le-a zis gabi erau bine... scuze... n-am fost knd sa facut tragerea la sorti :P ... ink o data perechile

Nightdevil vs. Ranek
gabi vs. vio[s]
PointMaster vs. Lukian_XXX
Ay9005 vs. ra2

bafta ink o data tuturor...

tng 11-08-06 11:21

Quote:

Originally Posted by george GMN
tng, nu ma asteptam chiar din partea ta la o asemenea decizie...da' asta e, decizia ta...masina e pusa k sa fie tunata, mai putin conteaza globuletele si celalalte briz-brizuri care eu zic k se puteau rezolva f usor (ex lucrarea lui Lukia xxx), iar masina e ok, e ceva new, n-am prea vazut poze cu ea tunata, unghiul este bun...

Nu fundalu sau stelutele din faruri ar fi creat problema .. astea le-am zis asa ca fapt divers, ci calitatea imaginii ... zici ca e din desene animate masina, mie unu nu-mi place.

Eu zic ca era mult mai frumos daca se alegea o poza cu o masina reala .. pozata in conditii normale ... nu tapet d`asta :???:

Multi se feresc sa lucreze pe astfel de poze n-ati vazut? .. parerea mea ca pe masinile adevarate se vede care /cum lucreaza ... adevaratu VT

Multa bafta participantilor.

Scuzati offtopicul .. dar pe george_gmn il respect si trb sa-i raspund

Lukian_XXX 11-08-06 11:40

1 Attachment(s)
uite CL meu! am fost cel mai rapid!:-)

ranek 11-08-06 16:12

wow .. asa de repede ?! :) succes !

AdY9005 11-08-06 16:53

si ameu e aproape gata :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning