![]() |
Re: Intrebare!
@beck oricum vroiam masina sub 100k,e o conceptie de-a mea...
@dolb ori Germanica ori Belgia,sa vad,oricum trebuie sa gasesc pe cineva care stie ca eu nu am mai fost... |
daca zici ca mergi pe VW , incearca o Bora. E deja prea plina piata de golf IV.
|
Bora cred ca depaseste bugetul alocat,iti dai seama ca as prefera bora dar este mai scumpa...dak gasesc pana in 10k nu o gasesc cine stie ce si cu ce optiuni vroiam pe golf...
|
Quote:
|
hai sa-ti dau si eu un sfat... Daca ai 10.000€ toti banii si vrei sa cumperi o masina de totzi nu e prea bn.. trebuie sa mai ai vreo 3000€ separat sa spunem... Ca daca doamne fereste se strica ceva pe masina sau vrei sa mai schimbi ceva te duce foarte mult sa repari... mie mi-a luat 400€ sa schimb placutele de frana !!! (ma rog.. pe f. mustang)
|
Bora gasesti greu ! si nici macar nu se merita ( e ca loganu in curbe )
kilometrii aia ii gasesti daca stii sa cauti ! dar voi traiti numai din mobile.de :| eu am fost la fata locului si stiu ce am vazut |
Quote:
poate tu traiesti pe mobile, eu stiu persoana care si-a cumparat masina din romania. |
Altceva km facuti in Romania,altceva km facuti afara.
Mobile.de e doar un site dupa care te orientezi,nu trebuie neaparat sa iti iei de acolo... Pai golf-ul eu zic ca nu o sa dau chiar 10000 pe el si oricum o sa mai am ceva pe langa sa imi pun muziq si pt piese,plus de asta peste o sapt sunt angajat :sad: |
Quote:
|
Mersi mult,o sa am nevoie de asa ceva sa gasesc ceva klumea...oricum trebuie sa gasesc pe cineva sa mearga cu mine ca singur ma duc degeaba,cineva care sa stie oarecum...
|
bora are un prieten de al meu, am mers cu el in masina si in curbe face foarte urat ! nu e instabila ( nu e mai grea cu 2 tone si mai lunga ! doar nu e asa de bine proiectata)
|
Quote:
|
Am gasit 2 golf-uri TDI de 150 de cai unu 3500 acolo :rolleyes2 e ceva in neregula ca e din 2003 si are vreo 63000 km,iar celalalt din 2001 sau 2002 nu mai stiu sigur 6900 E tot acelasi motor dar cu spoilere,praguri,eleron,vopsea perlata...bineinteles aman2o full.Problema e ca nu am inca banii :(
|
daca scrie la amandoua ( private ) in paranteza sunt tzepe !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:35. |
- Copyright 2026 4Tuning