![]() |
Re: BMW E30 318i, an 1991
Ms colegu, VALABIL!
|
UPDATE: vineri dimineata masina a fost ridicata de catre un mecanic ales de un potential client de pe un forum bmw, care mi-a pus conditia, ca daca se gasesc neconcordante intre cum am prezentat eu masina si realitate, acestea vor fi expuse pe forum. normal, am fost de acord:
"In interesul corectitudinii, mai bine "expun" eu ce este de expus. dupa ridicarea masinii, mecanicul ales de xxx a constatat urmatoarele: - o scurgere de ulei si o scurgere la cutia d viteze. lucruri, care m-au suparat f tare pt ca doar acum cateva zile am fost la mecanicul meu pt schimbarea conductei d apa (un caine s-a bagat sub masina dupa o pisica si a deteriorat conducta:D), si nu mi-a zis nimic de chestiile astea. mai rar gasesti oameni chiar profesionisti care sa nu lucreze dupa principiul bine-cunoscut "las' ca mere si asa". in fine, sunt doar niste simeriguri de schimbat. - rulmentul la roata stanga spate trebuie schimbat. asta chiar m-a surprins, au fost schimbate rulmentii p amandoua parti anul trecut, fapt dovedit cu factura. - o cantitate mica (2-3cm) de rugina in interiorul aripilor fata, un pic mai sus de praguri (care sunt nou facute si vopsite pe toata lungimea lor, pe amadoua parti) In concluzie, cand mecanicul l-a sunat pe xxx, i-a zis ca sunt doar maruntisuri de reparat (cuvintele lui exacte), si masina, avand in vedere varsta ei e intr-o stare cat se poate de OK. Si daca as fi avut si eu un mecaninc de calibrul lui, scurgerile ar fi fost de mult reparate, ramanand doar rulmentul si rugina chiar minima. In jur de 1000 d euro am bagat in masina asta (o mare parte din suma o pot dovedi cu facturi), si acest lucru s-a vazut. Cand ai masina ridicata nu mai ai ce sa ascunzi, iar sincer, sunt f mandru de ea:)" Raspunsul clientului potential: "Confirm cele spuse de FUYO. Masina are unele nejunsuri asa cum a prezentat colegul nostru de forum. Este adevarat, cam asa a spus mecanicul: "avand in vedere varsta ei e intr-o stare OK". Una peste alta, iti multumesc pentru timpul pierdut pentru verificarea masinii, mai caut si prin alte parti...si o sa trag o concluzie. PS: Despre Fuyo, fratele meu mi-a zis ca este "un baiat super ok". PS1: Un mare plus este faptul ca am gasit un prieten care poate inmatricula pe Bulgaria. " |
Valabil!
|
Pret NEGOCIABIL!
Uitati-va pe mobile.de sau autoscout24.de daca gasiti unul in conditie (verificata!) mai ingrijita, cu atatea piese noi, facturi pastrate, si cu asemenea dotari, la pretul acesta. Nu cred... |
UP UP
|
VALABIL & NEGOCIABIL
|
Inca valabil. Nu ma grabesc:)
|
Cu respect iti spun,daca un urs e din 86 nu inseamna ca e un cacat,si al tau e cel mai urs din parcare.sunt si ursi din 84 care nu au rugina,ex al meu.o zi buna si spor la vanzare.
|
Daca tu ai un urs original din 86 fara rugina, mare respect. Majoritatea ursilor vechi pe care le-am vazut eu se incadrau din pacate in extreme: stare jalnica sau tunate cu atat "bun gust" incat nu le mai recunosti. Cu toate astea, modele de dupa facelift au un avantaj clar fata de cele vechi (motoare, design, dotari, etc).
|
up de la mn ...
frumos ursul ! ;) |
Ms..acum hiberneaza in garaj:) Nu ma grabesc deloc s-o dau. In primavara ii dau un refresh si sa vedem daca isi gaseste proprietarul.
|
Pretul scade cu 350 d euro, adica la 1400 pt ca masina se vinde URGENT! Pretul e valabil 2 saptamani dupa care daca nu se vinde, masina va fi dusa in Ungaria si pusa la vanzare acolo. Detalii vedeti mai sus, nu mai am ce sa adaug. Urs in stare f buna, verificat d un mecanic indepent al unor clienti potentiali, test prin care a trecut f bine. Sus cu el!
|
S-a dat, se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning