![]() |
Re: e 36/318 is
...da...poze...
|
Quote:
urmeaza o mica sedinta foto dupa care va pune pozele pe topic !!:D:D:D:D:D:D |
Quote:
:grin::grin::grin::grin::woowoo: |
tot aceleasi glume de prost gust si pe thread-ul asta ? mariane , vezi tu de tomberonul tau si lasa baiatul in pace ca poate si-a revenit ......
on : pune niste poze sa vedem si noi masina /// |
Quote:
Loooocica :drunk: :drunk: :drunk: nu stiu cum se face ca din atatia USERI numai tu USER LOOCIAN BEMVEU nu GUSTI GLUMELE !!! :drunk::drunk::drunk::drunk:LoCIIcaaa :drunk: te rog scuteste-ma !! Tomberonul este luat din banii mei munciti ;) am facut sacrificii pentru masina aia si cei care ma cunosc apreciaza treaba asta ;) tu nu poti aprecia asa ceva ;) si crede-ma NICI NU VREAU SA FACI ASTA !PT K NU EJTI CAPABIIL LOOOCICA :drunk: DE ASA CEVA !!!OAMENII CU CARACTER SUNT APRECIATI IN VIATA DE ZI CU ZI...NU PE UN FORUM !!! SI TE POTI INTERESA DE MINE ,OMUL IN PERSOANA NU --- (MARIAN NEBUNU DE PE FORUM) on topic...cand pui poze cu masina !:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
RESPECT MAXIM PT NEA' MAREAN!! ontopic:....asteptam pozele fratica! |
Re: E36 - 318 is
nu mai pui boss poze ?:D
|
Quote:
Acum monteaza filtru sport ( minim 15 cai) ca sa dea mai bine in poze !! |
Quote:
|
+ inca 15 cai cu un tips pe toba :)))))) asa-i tinere?
|
Quote:
|
off: Mareaan ...mare figura esti =))) ink rad de faza cu looocica=)))))):drunk:
on: hai man cu poze ....app are clima ..daia ''bizonica''? |
daca in anunt spune ca pisica de 2.5 "215" cai consuma 10 in oras si 8 afara inseamna ca 1.8 IS-u 6 in oras si 4 in afara zic bine ?:))
|
presupun ca cei 215 cai la roata jumate erau morti:))...sau mai stii,poate erau niste ponei:)):)):))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:35. |
- Copyright 2026 4Tuning