![]() |
Re: Lada Kalina TMS GTI
Parca e polo clasic... sau opel vectra mai micutz? Pare o combinatzie de mai multe mashini. As vrea sa vad varianta netunata a acestei mashini.Oricum e ok mashina si are motor tare.... dar oare e motor facut de Lada?
In fine curios e faptul ca majoritatea mashinilor de anul asta sunt porocalii :lol: |
Botul zici ca i de ford ... si spatele de opel ..... da arata destul de bine .... cred ca este prima Lada care mi place cat de cat ... oricum la performante nu i cine stie ce dar merge
|
1 Attachment(s)
Cum arata masina stock:
|
Masina stock seamana cu fiat albea :))) doamnee ce corcitura de marci pe m2
|
seamana cu un kalos. oricum ... e peste orice fel de masina autohtona
|
nu arata rau,da spatele parca este de vectra ...nu?
|
Din spate as putea sa jur ca e un opel vectra B cu mici modificari,ala clar e furat.Farurile seamana cu cele de pe impreza foarte mult,si botul seamana putin cu cel de impreza.Per total e o masina interesanta,restul depinde de pret,sunt curios ce pot sa faca cuplul de 169 Nm,pare cam micut pt 161 de CP,putere pierduta.
|
Nice,desi este o masina care seamna cu mai multe marci la un loc,pot sa spun k este o lada care imi place cat de cat(mai ales cei 161 de calutzi).........
:evil: In loved with bmw:twisted: |
o corcitura de vectra-albea. versiunea stock e banala. cea tunata arata kiar interesant. si 161 cp ;)
|
daca poate careva afla pretul pt masina si pt kitul complet de pe ea sa posteze! chiar am devenit interesat de rusnaca ;)
|
Seamana foarte mult cu mazda 323 ... defapt varianta tunata zici ca-i 323 ... Cea netunata zici ca-i albea cu stopuri de 323 .... Nasoala rau .... Loganul arata mai bine Tunat . Varianta Tunata este stoarsa de caluti ? de are 161 ?? Loganul sugrumat cati caluti poate avea ?? Ma refer la cel de 1.6 cu un turbo, kit evacuare si chip ?
|
Quote:
|
mare transformare fata de stock :D
|
sincer astia d la lada sunt prea smecheri. au reusit sa ramana in piata fara ajutor extern, au conceput masini de capu lor si chiar le vand. dacia a tb sa primeasca ajutor k altfel tot cu berlina pe carburator ramaneam
|
pai le vand pt ca e comunismu pe capu lor....strategiile de vanzare gen...fiecare familie cate o lada sau va impushcam dau roade la ei :P
Crezi ca rushii nu ar conduce shi ei un VW Passat...un BMW.....un Benz...? nah...adevaru e ca rushii au facut shi banuiesc ca fac mashini trainice....shi atunci de ce sa dai bani pe una de import cand una autohtona e destul de buna.....mai intra shi un pic de patriotism aici. Da...e de invidiat faptul ca de capul lor s-au descurcat...pe cand romanii au vandut fabrica la Renault.... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2026 4Tuning