![]() |
Re: Machetele mele - edymotley
6 Attachment(s)
In 1977 in filmul "The Spy Who Loved Me", cu actorul Roger Moore in rolul agentului secret James Bond s-a apelat la serviciile unui Lotus Esprit. Spre deosebire de versiunea de serie, Esprit-ul lui James Bond isi putea escamota rotile si se putea transforma in submarin. Pe langa clasicul Aston Martin DB5 care aparea in filmul “Goldfinger” din 1964 si in care juca Sean Connery, una din cele mai cunoscute masini din toate timpurile este Lotus Esprit, masina condusa de Roger Moore.
|
Cat de interesant arata ! Imi place cum e "postamentul" !
Presupun ca e CORGI nu ? :) |
Frumos, le ai pe toate?
|
Quote:
Arata super acesta domnu Edy, chiar tare de tot.Si culoarea si postamentul special, felicitari! |
Aaa... Scuzele mele , m'a indus in eroare faptul ca si corgi fac la fel machetele :) :D.
|
Quote:
Quote:
P.S.: Tocmai am achizitioant: 83 - PEUGEOT 504, 70 - DAIMLER SUPER 8, 91 - Ford Edge, 89 - Ford Anglia, 90 - Acrostar si 32 - MERCEDES 600. |
O macheta foarte deosebita, parerea mea, felicitari si pentru poze:!:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Autoturismul condus de Pierce Brosnan in “The World Is Not Enough” a fost construit ca un omagiu pentru faimosul BMW 507 Roadster. Era echipat cu rachete sol - aer si cu un sistem de teleghidare. Z8-ul nu era decat un prototip atunci cand s-a filmat pelicula (1999). Condusa de Pierce Brosnan, “masinuta” are sub capota, in ciuda aspectului sau retro, elemente ultramoderne: motorul de M5, cu 400 CP, 5.0 litri V8, o transmisie super-sofisticata cu sase trepte si multe altele.
|
6 Attachment(s)
Acordand un nou sens sintagmei “cursa pana la capat”, Roger Moore hartuieste un Peugeot 504 intr-un Citroen 2CV, in ceea ce a reprezentat cea mai apriga cursa din "For Your Eyes Only" din 1981. Denumirea 2CV vine de la Deux Chevaux, care in limba romana inseamna doi cai. Masina a fost conceputa la mijlocul anilor 30 pentru cei ce nu-si puteau permite o masina. Constructia si designul rudimentar impresioneaza. In ciuda aspectului sau neplacut, Citroen 2CV a fost una dintre cele mai modificate masini Bond, de vreme ce aproape orice element original a fost inlocuit cu un component, care sa-i confere performanta.
|
Cred ca 2CV a ramas o legenda auto pentru secventa aia cand zboara peste drum in filmul James Bond.
Asta vad ce chiar exemplarul din film. |
Quote:
|
Absolut superbe amandoua..dioramele fac tot..bravo man:!:
|
Quote:
|
ce tari is!!!
arata mortal, mai ales bmw-ul si 2-ule nu e cu nimic mai prejos, pot sa zic ca dioramele astea mici fac deliciul meu, sunt superbe si foarte placute la oki:lol: felicitari pentru ele:!: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning