![]() |
Re: Se vinde SAMURAIUL!
sal. frumoasa masina. ai muncit mult si ai ajuns la stadiul in care vrei altceva. o alta provocare. in acelasi stadiu sunt si eu. am un astra g am muncit, am bagat bani din pasiune. acum cand sa il vand pentru o cauza MAI NOUA greu de tot. as a ca propun sa facem un club de fani tuning MADE IN ROMANIA......
|
il stiu :) daca vrei facem schimb pt o saptamana sa ne bucuram amandoi :lol: :lol: .eu nu ma stresez deloc ca daca nu o dau ma mai bag si mai serios in ea! oricum e de "apreciat" faptul ca in romania tuningul se rezuma la nfs si tokio drift! pt ca in viata reala DIESEL POWER rulez!:lol: asta e...multi useri pe forum,dar mai putine masini...
|
Quote:
|
marfa de masina man...
merita toti banii ;) |
amicule .. scuza-ma . .dar cati cai are aceasta sageata argintie ? trece macar de 100 ? adica sa nu si-o fure de la un logan diesel cu chip ...
|
1.8 16 V - eu zic ca are peste 100 CP :))
|
de ce..tu te-ai dat cu golfu tau diesel si ai muscat-o?
|
accept schimburi + - diferenta
|
si inca un up!
|
Ce tot ai cu dieselu' mah?! Ca daca ti-ar da cineva un BMW 320D la schimb nici n-ai mai sta pe ganduri:twisted: :arrow: asta tot in loc de "UP"!
|
Quote:
|
Quote:
Daca ma crezi, eu am vandut un BMW 320D din 2000 dupa 30 de minute dupa ce-l pusesem pe "Autovit";) Hmm..toata lumea cand aude de Nissan, de Mitsubishi si de Mazda fuge ca de dracu':twisted: |
asta asa este..ai dreptate..desi sunt recunoscute japonezele (mai putin la noi) pt cea mai ridicata fiabilitate...
|
sunt recunoscute si la noi de suficienta lume dar sunt mai scump de intretinut. eu din cate stiu piesele sunt mai scumpe si ajung mai greu pe la craiova de exemplu.
|
Sa stii ca nu sunt de parerea aceasta...sincer...eu nu ma plang de intretinerea grea din punct de vedere al neaccesibilitatii la piese! toate firmele aduc la comanda piese.Intr-adevar unele au preturi comice,in sensul ca exorbitant de mari,dar sa stii ca intretinerea masinii e undeva echivalenta cu cea a unei masini frantuzesti (cam pe acolo sunt preturile). Maine vine cineva dupa masina ;) sper sa facem miscarea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning