Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Jetta mk3 1.8gt (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216215-jetta-mk3-1-8gt.html)

ovidiu89 06-11-10 13:15

Re: Vento... noua mea achizitie!

e universal? sau special pentru vento? imi poti da un p.m de la cine l-ai luat?

geo_gee2005_xxx 06-11-10 18:28

e universal. daca nu o sa imi placa cum vine o sa il adaptez cu fibra si il fac dintr-o bucata cu stalpul!

ovidiu89 06-11-10 18:47

da asa e. Bafta cu masina ca tare frumoasa mai e

geo_gee2005_xxx 07-11-10 08:19

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 3785961)

Urmatorul upgrade va fi un set de proiectoare lupa cu xenon, adaptate in gilele de jos din bara! Voi pune si poze imediat ce voi finaliza operatiunea!

Inca nu am reusit sa montez proiectoarele, dar munca va continua si azi!
Si 2 -3 poze!

jock 07-11-10 08:52

:tenisclap ... frumos ;)

..yellow :idea:

geo_gee2005_xxx 14-11-10 11:51

1 Attachment(s)
Am terminat si de montat proiectoarele intr-un final! Iata produsul finit!

bau4rock 14-11-10 12:07

a iesit frumos dar nu stiu cat de prectice sunt adica dc ti-ai pune xenon in proiectoare eu nu inteleg,cand pentru ceata lumina cea mai buna e cea galbena,dar insa daca te gandesti sa mergi mereu cu ele aprinse ca asa ti se pare mai cool eu iti dau un sfat:da-i masina ta unui prieten si tu uraca in alta si pune-l sa-ti vina din fata si ai sa intelegi de ce te bliteaza lumea cand mergi pe strada...nu vreau sa par critic dar cand faci o modificare masinii care ii poate afecta pe cei din jur gandeste-te mai bn inainte,bafta!

geo_gee2005_xxx 14-11-10 12:17

1 Attachment(s)
Chiar asteptam sa vad cat dureaza pana apare aceasta critica :)) ! Stai linistit ca mi-a luat mai mult sa le reglez decat sa le montez, si daca ai vreodata drum pe la braila te las pe tine sa vii din fata, si daca te deranjeaza la ochi eu le dau jos. M-am gandit si la ceilalati soferi ca n-am chef sa mi se incarce frigiderul. Proiectoarele sunt cu lupa si sunt reglate sa bata jos si in lateral, daca sting faza scurta se vede dunga unde se opreste lumina, undeva la 4 metri in fata masinii. Si nu am vrut proiectoare cu becuri galbene de ceata, din contra am vrut o lumina mai puternica in fata masinii sa vad gropile de pe drum, iti mai pun si o poza ca sa intelegi de ce ma doare asa tare de aceste gropi!

mo96zavoi 14-11-10 14:16

frumos cat a fost scoru la biju? daca nu sunt prea indiscret:oops:

geo_gee2005_xxx 15-11-10 12:10

pretul va ramane un secret!

VentoVRY 15-11-10 12:41

foarte frumoasa masina, sa o porti sanatos si fara gropi

aditzu_adx 15-11-10 13:19

salll...frumos raw vento...sa il stapanesti sanatos...o intrebare am si yo.am si yo un golf 3 si vreau sa ii pun si yo proiectoare in bara ca ale talle.cat te-au costat...bafta

geo_gee2005_xxx 15-11-10 16:23

Daca ai bara de golf 3 poti sa cumperi de-a gata grile cu proiectoare, dar fara lupa. Eu pentru bara de vento nu am gasit si mi-am luat proiectoare cu lupa pe care le-am adaptat in grilele originale ale masinii. M-au costat 100 de lei proiectoarele si 200 lei xenonul, manopera gratis :d

geo_gee2005_xxx 29-11-10 19:19

De vreo 2 zile de cand a inceput sa ploua si am intrat cu masina prin balti, imi scartaie cureaua de la alternator in draci. Un scut ar rezolva problema. A mai montat cineva scut de plastic de pe tdi pe motoare pe benzina? se poriveste perfect sau e nevoie de modificari?

paul_ral 29-11-10 20:27

Am montat eu se potriveste la fix!

All times are GMT +2. The time now is 00:00.

- Copyright 2026 4Tuning