![]() |
Re: Bodykit LESTER pentru PEUGEOT 206 CC
e frumoasa .....marfa si jentile...pacat de preturi :D
|
Sincer mie mi se pare super naspa kitul acesta,nu stiu poate dak l-as vedea live ar fi altceva.........
:evil: In loved wtih bmw:twisted: |
de banii pe care ar trebui sa ii dai pt kit`u asta urat ... mai bine nishte jante mari ...suspensii .. lcd`uri ..dvd ... o evacuare...stopuri pe led ... schimbarea luminii din bord...cine stie .. sau investit totul in motor ... parerea mea e :
bara fata ... luata individual da bine pe masina .. in afara de luft...dar spatele, bara spate e penibila ... la e30 am mai vazut asa bara..nu la fel ... aproximativ... oglinzile nu au o treaba cu masina ... eleronul la fel .. cam nasol ... si pragurile .. parca au facut risipa de kit ... cam prea mult ... poate ii trebuiau niste evazari ;) |
urat, scump........ ce mai, de proasta calitate
prost e ala care ar da atatia bani pe asa ceva |
spatele chiar nu arata nici cum uitati-va la ultimele 2 poze..................:(:(
|
Spoilera spate este banala.Deja imi este lehamite sa mai vad tipul asta de bara model Modena.Am montat si eu citeva la coupe-uri si la ultimele am "tras" evacuarea central ca sa mai schimb ceva.
Oglinzile sint ok,atita timp cit isi pastreaza comenzile electrice originale. Preturile kit-ului este cam mare daca nu includ si manopera de montaj,cu atit mai mult cu cit nu este ceva deosebit de original. Singurul lucru de remarcat este capota ,care ascunde un styling discret si armonios. |
..e destul de ok, dar distanta dintre spoiler-ul fata si capota nu prea imi place....parca nu ar fi spoiler-ul ei, ci luat de la alta masina si pus pe 206..:).
In rest destul de agresiva, dar tot pt gagicutze e.....:!: |
mi se pare mie sau masina ii in 2 culori..2 nuante de albastru..vopseaua de la kit parca ii mai mata..hmm
|
Doamne fereste cine a inventat hidosenia asta de kit. Bara spate ce vrea sa imite un Ferrari ? plasa parca e gasita intr-un santier pe jos. Iar bara fata nici pe Dacie nu as pune-o
|
eu cred ca nu trebuia bagata atata plasa,il face sa arate ca un ciur(prea multi bani)
|
Quote:
|
urate oglinzi mai are =))
|
Quote:
|
:omfg: :omfg: :omfg: Daca va uitati cu atentie la partile unde ar trebui sa se imbine kitul .... se vede ca intr o parte e spatiu mai mic.. in alta spatiu mai mare... si tooot asa....:omfg: :omfg: :omfg:
|
oricum e un Peugeot ...........asa ca ma mai gandesc :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning