Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Albastrita un TICO plin de surprize (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/215817-albastrita-tico-plin-surprize.html)

yneedlove 28-10-10 18:21

Re: Albastrita un TICO plin de surprize

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3765167)
Razvan, am din 2005 tico, din 2005 tot cumpar piese... poate ma insel, insa am mai cumparat x piese din alte magazine (atat piese cat si periferice) si calitatea a fost NET superioara la piesele cumparate de la KING. Se merita faptul ca, "king'ul nu e ieftin"... trust me, calitatea si durabilitatea isi spun cuvantul... in final insa, iti ramane alegerea, bineinteles...

Corect... o sa vad acum cu capacul meu de delco...full cost...daca e asa sau nu... si cu bujii noi CHAMPION.... :D

georulz 29-10-10 12:41

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3765119)
De acord... insa ce preturi am gasit eu la piese te doare mintea.... alooo axxo.... king'ul nu este ieftin.... comparatie 98 lri rulmentii fata pt o roata... si eu iam gasit la 72 lei....spate cica tot 2 rulmentzi sunt si costa la king 38 lei x2= 76lei.... si unde iam gasit eu costa 40 lei roata spate....ufff.... si inca mai am de bagat...mai ales ca de ieri...am ciupit ceva dedesubt si se aude acum zici ca e sport...iar de la 40km/h ... se aude un huruit in dreapta...de zici ca am janta in 8....se aude...hur....hur....hur.... are cineva idee dc? eu zic ca e rulmentul....voi???

Si la mine se aude hur hur hur de la 60km/h in sus, si se aude destul de tare si este enervant, doar ca rulmentii sunt schimbati toti de curand. La mine se aude huruitul din diferential...sunt 2 rulmenti care vin la cate o planetara.

Motoru zic ca e praf din cauza ca scoate fum... :(

yneedlove 30-10-10 10:43

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3767213)
Si la mine se aude hur hur hur de la 60km/h in sus, si se aude destul de tare si este enervant, doar ca rulmentii sunt schimbati toti de curand. La mine se aude huruitul din diferential...sunt 2 rulmenti care vin la cate o planetara.

Motoru zic ca e praf din cauza ca scoate fum... :(

Poi noi2 tre sa tragem o tura impreuna...ca daca o fi si la mine tot de acolo....ce fac???:sad: eu am zis ca o fi de la roata...dar cam se aude pe partea dreapta dinspre motor...si nu prea de la roata...:sad:

georulz 30-10-10 11:45

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3769416)
Poi noi2 tre sa tragem o tura impreuna...ca daca o fi si la mine tot de acolo....ce fac???:sad: eu am zis ca o fi de la roata...dar cam se aude pe partea dreapta dinspre motor...si nu prea de la roata...:sad:

O ridici pe cric si invarti roata in gol si vezi daca se aude.

PS: frumos ursul :D

WooKezZ 02-11-10 20:49

cat consuma un tico mers linistit/normal/agresiv? :D

yneedlove 02-11-10 22:10

Quote:

Originally Posted by WooKezZ (Post 3779763)
cat consuma un tico mers linistit/normal/agresiv? :D

Momentan eu nu am facut exact consumul la al meu ticolino.... insa pe 15 am sa trec aici exact cat imi consuma...insa dupa cum simt eu...si cred eu...undeva pe la 5....6L / 100Km

yneedlove 02-11-10 22:22

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3769564)

Ms man... pt urs :P

App. si ce tre sa aud daca ridic masina pe cric? Se aude rulmentul la roata sau sus.....sau cum? Ce tre sa caut dupa ce tre sa fiu atent? :rolleyes2:???:

WooKezZ 03-11-10 08:21

ridici masina pe cric,apoi cu ambele maini invarti roata ing gol tare si daca se aude un harait mai puternic ai rulmentul dus :)

georulz 03-11-10 09:17

Da corect. Asa poti sa verifici si alte lucruri cum ar fii...zgomote... jocuri la roata, pivotii pe fata...etc.

yneedlove 03-11-10 14:44

Multzumesc all... me don't know that.....before now :twisted:

yneedlove 04-11-10 07:17

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3769564)

Cine si dc mi-a scos pozele cu BMWul??? si cu OPELul??? :evil::evil::evil::evil::evil:

valitataye 04-11-10 15:51

Scz ca iti spun dar acesta e topic dedicat marcii DAEWOO daca vrei le poti posta in alta parte:lol:

yneedlove 07-11-10 11:56

Bine dar acest topic e deschis de mine...am pus pozele ca sa se inteleaga cum si in ce fel au decurs lucrurile...cu dovezi clare.... nu cred ca este normal ca cineva sau careva sa intervina mereu.... cand scri ceva chiar daca este offtopic..intra un bagator de seama... pana la urma ideea este una si aceash indiferent unde si care este tema atata vreme cat se rezuma sau se ajunge la tico...inseamna ca este corect... poate unu vede ceva la mine si intreaba ce si cum....sau mai stiu eu ce... imediat...e un bagator de seama...care tre sa comenteze...
Poi sa comenteze unul...in special un OP care este mereu ONLINE si care participa la discutii....nu un gushter care intra odata pe luna ca asa ia venit lui si incepe sa il arda pe ala sau pe ala sau sa comenteze intr-un mod tziganesc ...ca bah uite ce ai facut sau mai stiu eu ce...

Sincer...am ajuns sa fiu dezgustat deja prea mult de bagatorii de seama de pe acest site.. asa ca de acum inainte voi intra doar pt a privii ce si cum dar nu voi mai comenta absolut nimic...mai mare rusinea...intrati frate pe BMW...pe FORD....pe OPEL...acolo e lume cu cap...discutzii si topicuri clare pt fiecare tema...si atunci o sa vedeti diferentza...iar in afara de asta AIA se mai si ajuta intre ei..nu isi dau in cap ca aici !!!!

Bafta si numai bine TUTUROR !!!

P.S: cine vrea sa vb cu mine are nr meu sau sa imi lase PM si le voi raspunde...doar celor care cred eu de cuviintza ca merita deranjul !!!

yneedlove 17-11-10 22:08

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3780788)
Da corect. Asa poti sa verifici si alte lucruri cum ar fii...zgomote... jocuri la roata, pivotii pe fata...etc.

Verificat... azi am schimbat bucshe fata..... bascule... fishe... inca putin si o fac pe toate... I'm lovin' it !!! :oops::-P

yneedlove 22-11-10 10:51

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3780788)

Si daca ridic masina pe cric ... si invart roata stanga-dreapta e corect sa se auda vreun zgomot...sa aiba un spatiu...sau ?

All times are GMT +2. The time now is 12:49.

- Copyright 2026 4Tuning