![]() |
Re: Albastrita un TICO plin de surprize
Quote:
|
Quote:
Motoru zic ca e praf din cauza ca scoate fum... :( |
Quote:
|
Quote:
PS: frumos ursul :D |
cat consuma un tico mers linistit/normal/agresiv? :D
|
Quote:
|
Quote:
App. si ce tre sa aud daca ridic masina pe cric? Se aude rulmentul la roata sau sus.....sau cum? Ce tre sa caut dupa ce tre sa fiu atent? :rolleyes2:???: |
ridici masina pe cric,apoi cu ambele maini invarti roata ing gol tare si daca se aude un harait mai puternic ai rulmentul dus :)
|
Da corect. Asa poti sa verifici si alte lucruri cum ar fii...zgomote... jocuri la roata, pivotii pe fata...etc.
|
Multzumesc all... me don't know that.....before now :twisted:
|
Quote:
|
Scz ca iti spun dar acesta e topic dedicat marcii DAEWOO daca vrei le poti posta in alta parte:lol:
|
Bine dar acest topic e deschis de mine...am pus pozele ca sa se inteleaga cum si in ce fel au decurs lucrurile...cu dovezi clare.... nu cred ca este normal ca cineva sau careva sa intervina mereu.... cand scri ceva chiar daca este offtopic..intra un bagator de seama... pana la urma ideea este una si aceash indiferent unde si care este tema atata vreme cat se rezuma sau se ajunge la tico...inseamna ca este corect... poate unu vede ceva la mine si intreaba ce si cum....sau mai stiu eu ce... imediat...e un bagator de seama...care tre sa comenteze...
Poi sa comenteze unul...in special un OP care este mereu ONLINE si care participa la discutii....nu un gushter care intra odata pe luna ca asa ia venit lui si incepe sa il arda pe ala sau pe ala sau sa comenteze intr-un mod tziganesc ...ca bah uite ce ai facut sau mai stiu eu ce... Sincer...am ajuns sa fiu dezgustat deja prea mult de bagatorii de seama de pe acest site.. asa ca de acum inainte voi intra doar pt a privii ce si cum dar nu voi mai comenta absolut nimic...mai mare rusinea...intrati frate pe BMW...pe FORD....pe OPEL...acolo e lume cu cap...discutzii si topicuri clare pt fiecare tema...si atunci o sa vedeti diferentza...iar in afara de asta AIA se mai si ajuta intre ei..nu isi dau in cap ca aici !!!! Bafta si numai bine TUTUROR !!! P.S: cine vrea sa vb cu mine are nr meu sau sa imi lase PM si le voi raspunde...doar celor care cred eu de cuviintza ca merita deranjul !!! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning