![]() |
Re: Logan de IS
am vazut si eu masina prin efproe nord(jud constanta) si la cateva zile a mai aparut una la 10m de asta, tunata in acelasi stil! cam aceeasi culoare aveau amandoua
|
Fara suparare dar e penibila masina, in realitatea arata super nasoala.
|
nu cred ca e o masina frumoasa pt ca loganul din nastere nu e prea frumos!in mod normal geaba are spoilere, vopsea etc daca nu are nimic sub capota.cred ca orice tuning mai de doamne ajuta ar trebui sa inceapa de la motor(chiptuning,filtrusport,evacuare etc) si sa se finalizeze cu vopseaua asa afara-i vopsit gardul si inauntru leopardul...................
|
intradevar este ffff frumos....precizand k este logan , arata kiar prea bine !!
|
nu sunt expert dar:dracovenia aia de sub spoilerul spare e o imitatie ieftina a rigierului evident pt alte masini,aripi pe spate umflate dar nu tu cauciucuri mai late(pe acolo il cam tine vintul),pragurile nu au nimic in comun cu scurgerea aerului(iar o frina)si cite si mai cite..mai bine o lasa cum a iesit din fabrica ca de stiti vorba aia:din rahat nu poti sa faci bici!
|
eu staim ke e a patronului de la caremil
|
4 Attachment(s)
loganul asta cum vi se pare???
|
Asta e ok (in afara de "mazgalitura" cu verde), deja sunt comune aceste kit-uri dar dau bine, iar jantele oz vopsite custom dau bine.
|
asta e lucrat mult mai bine(fara dungile alea) dar ma repet:astept sa vad ce pot motoarele ca altfel nu e tuning ci styling.
|
Quote:
|
eu asa am auzit k asta ar fi a patronului de la caremil
acum kreva luni prin primavara loganu asta era tarcat tot cu culori din astea deschise ..mov albastru verde si erau km tot asa de deschise nuantzele |
iar loganu asta bej e vechi in iasi il si vindea la un moment dat vroia vreo 9000 de E
|
Quote:
|
...acum kteva zile am auzit kchiar este a vopsitorului sef de la caremil
masina aia arata penibil am obs k ar rupt si spoilaru spate nu mai are un capac la roata :)) |
macar de ii punea jante... k arata nasol fara... dar na.. fiecare cum ii place..
nu cred k are rost sa dezbatem a cui e masina.. e a unui om.. si asta conteaza.. masina conteaza nu omul.. .k apreciezi masina dupa cum arata..nu dupa omul pe care o detine.. ceva masini noi in iasi?? bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning