![]() |
Re: Poze / filme - "capturi"
Lasa ca stim noi ca aceste comentarii "rautacioase" ale lui Toba au ca motiv faptul ca Bishop nu l-a invitat si pe el la o saramura.
:lol: :lol: |
7 Attachment(s)
Hehe ce bine ca s-a facut acest topic 8) Arat si eu ceva capturi de anul trecut si de anul acesta. Nu sunt chiar asa de mari cum sunt cele puse de acum dar invat si eu :D
|
Prin Prahova stiti o balta/lac ceva unde se poate prinde peste in mod normal ? Adica sa traga ...
Acum cativa ani era una intre Ploiesti si Buzau (Boldesti) unde se prindea peste frumos (de la 1 kg in sus) dar am inteles ca nu mai merge ... N-am mai fost de mult timp la pescuit, vara asta am fost decat la Paltinu intr-o duminica for fun dar pesti micutei rau de tot si a inceput o ploaie nesimtita care ne-a gonit acasa :sad: ... |
https://img534.imageshack.us/img534/3...01520yp.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us Raul Ebru....pe langa Zaragoza....norocul incepatorului cred.L-am prins cu un pestisor mic de plastic cu o lanseta de 5 euro :D.Desi a fost singura mea captura a iesit investitia cu profit :). |
2 Attachment(s)
Hai si cu primele capturi de pe 2011...
|
ba esti nebun?!?!? unde ai luat stiuca aia ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Balta e 35 de lei + 35 barca. |
Quote:
|
Eu sambata ma duc la Chiriacu, ca e ieftina si acolo am prins ultima oara salau. Mic, dar mult.
|
se poate mai ieftina de 35 lei?? ma mir:D
|
Quote:
Cand ai fost tu ultima data la Chiriacu, si ai prins strapi ? .... Eu am fost acum 2 saptamani si am gasit apa foarte scazuta si n-am mai ramas :rolleyes2 |
Quote:
Si salaul ?! S-a lasat aratat ?! Barca.. hmm..... Au barci multe ptr inchiriat ?! Sau 3buie facuta rezervare prin tlf ?! Mersi si ... toata stima ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning