Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Curse Legale -Trofeul Ploiesti - 31.10.2010 (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/215274-curse-legale-trofeul-ploiesti-31-10-2010-a.html)

Alex4u 20-10-10 06:07

Re: CURSE LEGALE PLOIESTI

atata ma :lol::lol:legale la ploiesti8)8)

Andu_focus 20-10-10 06:37

deki sa inteleg k grupele nus k pana akm dupa cilindree....ci dupa caii putere din talon..e clar :sad:

Pagani_honda 20-10-10 07:29

Eh ce sa faci mah taz mah daca ti=a placut urofenu de la flo farmaceutics. Noi mai cu redbullu asa ca e mai eftin si nu creeaza dependenta. :D
Pana una alta tot ce sper e sa iasa ceva frumos si lipsit de evenimente.Nu de alta dar parca vad cum o sa preseze presa ka*** ca uite dom'le ce face primaria.
Hai sa aratam tuturor ca putem sustine o etapa de gen si la Ploiesti.Asa ca mobilizaaaaaaarea fetele.
Pentru cei ce intra in sevraj din lipsa insurinei le pot recomanda neste benzinarii cu redbull la oferta.

P.S.: DONU scoate tata reclamele alea din sticker (McDonalds si etc) ca nu vin aia cu vreo taraba de shaorma sponsorizare la linia de start.

Pagani_honda 20-10-10 07:31

Quote:

Originally Posted by Andu_focus (Post 3742086)
deki sa inteleg k grupele nus k pana akm dupa cilindree....ci dupa caii putere din talon..e clar :sad:

andu tata daca nu intelegi grupele e simplu.......mai citeste-le odata cu voce tare.
Si ai sa vezi unde te incadrezi

ascona78 20-10-10 07:48

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3742149)
Eh ce sa faci mah taz mah daca ti=a placut urofenu de la flo farmaceutics. Noi mai cu redbullu asa ca e mai eftin si nu creeaza dependenta. :D
Pana una alta tot ce sper e sa iasa ceva frumos si lipsit de evenimente.Nu de alta dar parca vad cum o sa preseze presa ka*** ca uite dom'le ce face primaria.
Hai sa aratam tuturor ca putem sustine o etapa de gen si la Ploiesti.Asa ca mobilizaaaaaaarea fetele.
Pentru cei ce intra in sevraj din lipsa insurinei le pot recomanda neste benzinarii cu redbull la oferta.

P.S.: DONU scoate tata reclamele alea din sticker (McDonalds si etc) ca nu vin aia cu vreo taraba de shaorma sponsorizare la linia de start.

;).....

DRooPY 20-10-10 07:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ascona78 (Post 3741930)
fisa inscriere

aici se afla fisa de inscriere cu un mic update!!

TOBA^ 20-10-10 08:00

A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT Participa si sustine acest eveniment!!!!

Am un sfat pentru organizatori :multe calmante fratilor ca a inceput lumea sa faca mofturi la curse!!!:D

DRooPY 20-10-10 08:01

avem in stoc :P

Pagani_honda 20-10-10 08:13

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3742197)
A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT Participa si sustine acest eveniment!!!!

Am un sfat pentru organizatori :multe calmante fratilor ca a inceput lumea sa faca mofturi la curse!!!:D

Dicccccctaaa moooooooooooooo mofturi la curse.....sa sa duce fah la ipodrom daca face mofturi si ramanem astia mai nemofturosii.

Andu_focus 20-10-10 09:49

hoo ma k am inteles tot zau !;)

DONU' 20-10-10 11:32

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3742149)
Pana una alta tot ce sper e sa iasa ceva frumos si lipsit de evenimente.
Nu de alta dar parca vad cum o sa preseze presa ka*** ca uite dom'le ce face primaria.
Hai sa aratam tuturor ca putem sustine o etapa de gen si la Ploiesti.

Fir-ai al dreaq de Robocop. Sa-ti aduc o cheie de 14 sa-ti mai strang clavicula sa nu te dezmembrezi pe drum!
Ti-ai regasit carnetul de membru de partid? :lol:
"Pana una alta tot ce sper e sa iasa ceva frumos".
O sa iasa! Fum din roti!
Publicul e cel mai mare dusman! Tineti minte!
Din cauza publicului s-au inchis multe curse!
N-am facut eu afisul Gicule.
Dar am putea vorbi cu MC Donalds sa isi faca reclama cu noua oferta la meniul MC Pifty (piftie) :lol:
Eu doar l-am ajutat pe Adi ca vazusem ca a copiat postarea dupa celalalt topic fara sa adauge si afisul.
Cursa asta vezi ca e pe 400 de m linie DREAPTA.
Asa ca sa lasi vrajeala cu cascadoriile ca nu sunt curbe ca sa incepi sa lesini si sa cazi dupa motocicleta ca fanii la Michael Jackson. Sa nu dai ochii peste cap la viteza mare si sa vomiti in casca! :lol:

jakal 20-10-10 12:20

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3742197)
multe calmante fratilor ca a inceput lumea sa faca mofturi la curse!!!:D

le asigur eu.....vin si cu masina de la munca, tratament pe loc....:lol:

Pagani_honda 20-10-10 13:23

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3742704)
Fir-ai al dreaq de Robocop. Sa-ti aduc o cheie de 14 sa-ti mai strang clavicula sa nu te dezmembrezi pe drum!
Ti-ai regasit carnetul de membru de partid? :lol:
"Pana una alta tot ce sper e sa iasa ceva frumos".
O sa iasa! Fum din roti!
Publicul e cel mai mare dusman! Tineti minte!
Din cauza publicului s-au inchis multe curse!
N-am facut eu afisul Gicule.
Dar am putea vorbi cu MC Donalds sa isi faca reclama cu noua oferta la meniul MC Pifty (piftie) :lol:
Eu doar l-am ajutat pe Adi ca vazusem ca a copiat postarea dupa celalalt topic fara sa adauge si afisul.
Cursa asta vezi ca e pe 400 de m linie DREAPTA.
Asa ca sa lasi vrajeala cu cascadoriile ca nu sunt curbe ca sa incepi sa lesini si sa cazi dupa motocicleta ca fanii la Michael Jackson. Sa nu dai ochii peste cap la viteza mare si sa vomiti in casca! :lol:

Picam ne ridicam continuam ce sa facem gogule...imi ia mult sa pricep ca toamna nu-i ca vara si nah trebe sa mai luam contact cu mixtura asfaltica.Si pe linie dreapta nu te mai umfla atat ca tu pe 4 roti ai vrut sa vezi ce are nenea ala in bena aia sau ai vrut sa vezi cum e cu cazaturile de pe moto?Daca e a doua varianta ai omorat masina degeaba ca puteai sa ma intrebi si iti explicam totul gratis :D :lol: Da cu santzu omului ce-ai avut mah? Si de la viteza mare chiar nu lesin decat de placere :))))) ca sunt obisnuit.
Pana una alta vreau sa te vad pe tine cu prazu cum mergi ca am vazut ca nu prea te incumeti sa marai la el.Fa si tu o dicutie cu el sambata seara ,roaga-l frumos sa mearga drept si sa nu te faca de ras.

Andu_focus 20-10-10 13:29

akm am vazut ca pica duminica :sad:

Pagani_honda 20-10-10 13:40

*
Cabinet de psihoterapie Te-ai pierdut, cauti ajutor? Suport psihologic specializat
terapiafunctioneaza.ro
Vaaaaaaaaaai sunati-l pe nebunuuuuuuuuuuuuuuu
HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAH
Cum e mah sa vezi reclama asta pe 4tuning?:D

All times are GMT +2. The time now is 00:10.

- Copyright 2026 4Tuning