![]() |
Re: CURSE LEGALE PLOIESTI
atata ma :lol::lol:legale la ploiesti8)8)
|
deki sa inteleg k grupele nus k pana akm dupa cilindree....ci dupa caii putere din talon..e clar :sad:
|
Eh ce sa faci mah taz mah daca ti=a placut urofenu de la flo farmaceutics. Noi mai cu redbullu asa ca e mai eftin si nu creeaza dependenta. :D
Pana una alta tot ce sper e sa iasa ceva frumos si lipsit de evenimente.Nu de alta dar parca vad cum o sa preseze presa ka*** ca uite dom'le ce face primaria. Hai sa aratam tuturor ca putem sustine o etapa de gen si la Ploiesti.Asa ca mobilizaaaaaaarea fetele. Pentru cei ce intra in sevraj din lipsa insurinei le pot recomanda neste benzinarii cu redbull la oferta. P.S.: DONU scoate tata reclamele alea din sticker (McDonalds si etc) ca nu vin aia cu vreo taraba de shaorma sponsorizare la linia de start. |
Quote:
Si ai sa vezi unde te incadrezi |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT Participa si sustine acest eveniment!!!!
Am un sfat pentru organizatori :multe calmante fratilor ca a inceput lumea sa faca mofturi la curse!!!:D |
avem in stoc :P
|
Quote:
|
hoo ma k am inteles tot zau !;)
|
Quote:
Ti-ai regasit carnetul de membru de partid? :lol: "Pana una alta tot ce sper e sa iasa ceva frumos". O sa iasa! Fum din roti! Publicul e cel mai mare dusman! Tineti minte! Din cauza publicului s-au inchis multe curse! N-am facut eu afisul Gicule. Dar am putea vorbi cu MC Donalds sa isi faca reclama cu noua oferta la meniul MC Pifty (piftie) :lol: Eu doar l-am ajutat pe Adi ca vazusem ca a copiat postarea dupa celalalt topic fara sa adauge si afisul. Cursa asta vezi ca e pe 400 de m linie DREAPTA. Asa ca sa lasi vrajeala cu cascadoriile ca nu sunt curbe ca sa incepi sa lesini si sa cazi dupa motocicleta ca fanii la Michael Jackson. Sa nu dai ochii peste cap la viteza mare si sa vomiti in casca! :lol: |
Quote:
|
Quote:
Pana una alta vreau sa te vad pe tine cu prazu cum mergi ca am vazut ca nu prea te incumeti sa marai la el.Fa si tu o dicutie cu el sambata seara ,roaga-l frumos sa mearga drept si sa nu te faca de ras. |
akm am vazut ca pica duminica :sad:
|
*
Cabinet de psihoterapie Te-ai pierdut, cauti ajutor? Suport psihologic specializat terapiafunctioneaza.ro Vaaaaaaaaaai sunati-l pe nebunuuuuuuuuuuuuuuu HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAH Cum e mah sa vezi reclama asta pe 4tuning?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning