![]() |
Re: E30 - Cabrio 91 :X
2 Attachment(s)
De la prima intalnire :D.S-au facut si vinerea trecuta poze, dar nu ai ajuns...poate reusesti sa vi de data asta :D.
|
vineri o sa apar si eu ... dar din pacate pt ultima data cu cabrio ... intra la nani si sa primeasca de mos gerila niste una alta :)))) ...
Quote:
|
Quote:
|
cel cu fibra??? sau de care zici?
Quote:
|
Da, cu fibra :D.
|
frumusel ursuletz-ul.
un tuning discret, lasat pe burta, clean:!: si va fi senzatie. bafta cu el si sa il vedem in toata splendoarea la primavara dupa hibernare:!: |
hmmm :D a inceput distractia ... fusta fatza mtech2 :D ... incet incet o sa procur tot kit-ul mtech ... la primavara sper sa fie tot :lol:
Quote:
|
23 Attachment(s)
Daca te tot plangi ca nu prea ai poze. :D
|
un dulce ... pozele promise se pare ca au aparul de la cine nu ne asteptam :d .... THX Gabitza :lol:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Scz initiatorului acestui topic, daca il deranjeaza nu am sa mai postez . |
De cand pana cand ? Pui tu poza cu ursurile astea care nu e tipla ? si cu mine :)) ah? zi amice !!
|
Quote:
LE: pana una alta , prelata a fost refacuta xenon pe scurta avea..angel etc.. mare lucru nu a mai ramas de facut |
Mare lucru nu ar mai fi de facut ce e mai nasol ca programul rabla nu accepta masina pe Bulgaria ! Imi cer scuze pasionatilor de ursi dar nu m-am putut abtine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning