![]() |
Re: UFO Customs
Se pare ca aici nu poti lasa nici un comment ca esti atacat din toate partile.
Si, FAST&FURIOUS, nu vreau si nu stiu sa fac cu mainile mele ce face UFO cu mainile lui, deoarece stiu ca ce fac eu cu mainile mele nu isi doreste si nici nu stie UFO sa faca. Si daca iti deschizi ochii mai bine am si scris acolo la ce se refera "customs" in UFO customs, adica FACUT LA COMANDA. |
interesant subiect,..custom, cel putin pentru mine insemna facut/construit manual adica de la 0. Acum daca ajunge sa fie sau nu unicat depinde de inspiratie sau daca se repeta, cel putin in cazul masinilor.
all the best, sper ca am mai luminat subiectul |
agresor..mersi.. aveam ceva probleme cu telefonul..
smoke.. stii cat de bine se plateste un lucru Custom liviutz... inteleg unde ai vrut tu sa bati si ce ai vrut sa punctezi sper ca ne-am inteles |
Quote:
Numai bine! |
UFO CUSTOMS = VAMA OBIECTELOR ZBURATOARE NEIDENTIFICATE
no! amu ii bine? Sta Alex acolo la el la garaj si vamuieste ozn-uri. On Topic: Alex sa nu ma uiti cu bara aia. Bafta |
luni ne intalnim si iti arat ce idee am.:P
|
salut
mar interesa o toba sport...aveti asa ceva? cam la c preturi, toba +montaj, si un adaptor boxa de usa pt rover 45.....ms...astept un raspuns
|
Re: salut
1 Attachment(s)
cat mar costa sami polisezi buza la jantele aceste azeva la toate 4 is 9 j
|
raku ai pm
paul ...se poate ,ai pm :D |
10 Attachment(s)
CristianD hai pe la mine azi sau maine la meeting sa vezi bara:D
o toyoyta sypra cu bodykit de ferrari putine modificari la spate buza fata e36 |
6 Attachment(s)
dacia supernova bari+praguri
panouri de usa alfa 156 |
salut, buza aia e facuta pe bara normala sau de M ? daca e facuta pe bara normala cat ma costa sa-mi faci si mie ?
|
pe bara normala am facut-0
|
imi dai un pm cu pretul ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning