![]() |
Re: DreamWorks
Am zis ca prima ieseala sa fie la Sun Plaza, de la orele 21:00.
Motive : - este aproape de actualii membrii. - e cald :D. - vedem si noi daca e aglomerat sau nu . - avem loc bun si de poze :-). |
crede-ma sun-ul e perfect pt intalniri, nu te deranjeaza nimeni atat timp cat nu faci prostii, ai loc berechet, plus ca vinerea mai suntem si noi cu golfurile si daca va plictisiti treceti pe la noi :P
|
.....noroc ca am ochi sa vad....mie cand imi ziceai,DEV-ule?:)
|
Quote:
Quote:
|
Bafta cu clubul baieti!
|
ma eu vreau sa vad chinezaria ta nu de alta :D hai ne vedem vineri. noi suntem la -2 mov
|
hai ca trec si eu vineri pe la voi baieti! bafta! ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
sal alex o sa vin si eu la intalniri da sa ma anunti si pe mn...bineinteles dak am si eu voie in club
|
Quote:
|
Membrii simpatizanti ( daca vor fi ... ), sunt rugati sa posteze :
- cerinta de aderare in club. - 2,3 poze cu masina. - cateva date despre masina. Si in cer mai scurt timp v-a primi un p.m cu raspunsul din partea mea sau a lui Tweety. Zilele acestea vom afisa modelul de parasolar si sticker al clubului. Ce parere aveti, sa ne vedem cum am stabilit initial la ora 21:00 sau 20:00 ? |
Quote:
Btw mă apuc de grafică băieţi ! :D:chainsaw::chainsaw: |
NXdev bafta multa in ceea ce vrei sa faci cu clubul, si asa cum zicea RideTheRiddle vineri la ora 20:00 in sun este si intalnire golf-club deci poate ne vedem acolo;) pana atunci numai bine pentru toata lumea..
|
1 Attachment(s)
Stickerul Official Dream Works să fie aşa unpic de forţăăăă :D !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning