![]() |
Re: [Vand] Piese Daewoo
stopuri tico?:-P
|
Salut... faruri si stopuri pentru Tico nu am...
Yneedlove - referitor la ce ai cerut pe PM, te informez cu parere de rau ca nu mai am nimic in afara de ceea ce am prezentat pe prima pagina... |
Ms oricum Mustang
|
Quote:
|
Quote:
Va multumesc. |
UPdate
Matiz - Electroventilator (radiator) - 180 ron (negociabil) - Releu semnalizare (2 bucati) - 8 ron / bucata - Releu temporizator stergatoare fata - 15 ron Tico - Bloc de lumini nou - 80 ron - Intrerupator dezaburitor luneta - 10 ron - Comutator stergator spate - 10 ron - Releu semnalizare (2 bucati) - 8 ron / bucata Cielo - Releu temporizator stergatoare - 15 ron - Modul inchidere centralizata - 20 ron - Contact aprindere - 10 ron - Electropompa stropitor - 10 ron - Releu temporizator dezaburire luneta Cielo - 10 ron (revenit la vanzare) Damas - Releu pompa benzina (2 bucati) - 50 ron / bucata Nubira - Comanda centrala geamuri - 100 ron NB: va rog sa nu ma mai intrebati daca mai am ceva pentru masina x/y. Ceea ce este prezentat pe lista, e de vanzare si atat am "pe stoc". :) |
up.....
|
up.............
|
up....
|
up...................
|
up/..... preturi negociabile!
|
- Releu temporizator stergatoare fata - 15 ron (Matiz) - este rezervat.
Restul sunt valabile. |
Releu temporizator stergatoare fata Matiz s-a dat.
Preturi noi: Matiz - Alternator SH = 150 ron - Electroventilator (radiator) - 150 ron - Releu semnalizare (2 bucati) - 8 ron / bucata Tico - Bloc de lumini nou - 70 ron - Intrerupator dezaburitor luneta - 10 ron - Comutator stergator spate - 10 ron - Releu semnalizare (2 bucati) - 8 ron / bucata Cielo - Releu temporizator stergatoare - 15 ron - Releu temporizator dezaburire luneta - 10 ron - Modul inchidere centralizata - 15 ron - Contact aprindere - 10 ron - Electropompa stropitor - 10 ron - Oglinda stanga (fara carcasa de plastic, doar "geamul) (2 bucati) - 25 ron / bucata Damas - Releu pompa benzina (2 bucati) - 45 ron / bucata Nubira - Comanda centrala geamuri - 80 ron |
Up!!!
|
ultimul pret la aia de nubira ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning