![]() |
re: Tico - MKO
3 Attachment(s)
M-am mai uitat atent la poze.... Daca nu o lasi mai jos arata nasol cu jantele alea mari, zici ca e jeep! :x Pentru lasat jos nu ai nevoie de garaj, se face si la bloc.... costuri foarte mari nu sunt, daca ai amortizoarele intarite, iti mai trebuie 1.5 sau maxim 2 spire taiate :D Uite cum arata a mea lasata (jante pe 13", taiat 1.5 spire fata-spate). Poza 1 e before, poza 2 e after, poza 3... imi place mie :D
|
M-ai pus pe ganduri. Eu vroiam sa tai 2-3 spire :D Oricum jantele tale ca dimensiune per total sunt un pic mai mici cred.
Intai trebuie sa fac rost de presa pt arcuri. De taiat arcu o sa il tai spira cu spira, nu cu jumatati ca sa nu rotesc talerele. Am inteles ca daca nu tai cum trebuie arcu e posibil sa intre in flansa de sus si o strica, asta pe spate. Stiu ca arata a suv acum dar trebuie sa fac evazarile ca roata nu intra sub aripa momentan :) Btw arata frumos lasat ticalosu tau :D |
Quote:
Quote:
PS: Sper sa ajungi diseara la intalnire, ar fi frumos :) |
Legat de flansa si de taierea gresita a arcului, informatia am primit-o de la YUS cu tico albastru. Daca e intreaba-l pe el si iti explica exact despre ce este vorba. El si-a taiat 3-4 spire, si cu jantele pe 12 e pe burta masina, arata criminal :D
Tocmai am primit confirmarea de la soferu meu, o sa vina cu mine diseara la intalnire :D |
6 Attachment(s)
Stie cineva cine este proprietarul ticozaurului astuia? L-am vazut in parcare la mall in Constanta.
Am ramas cu gura cascata cand am vazut ca are ca mine jante pe 15 si talon mai mare pe 55 :O si evacuare dubla cu finala sport. Se pare ca e o fata :D |
o lucrare de milioane la aripi,mai prost de atat nu cred ca se puteau face,sper ca n ai de gand sa faci si tu la fel.bafta
|
georulz...te rog spune-mi unde ai facut colantu de pe spate cu figura aia "atata capu ai"...vreau si eu unu multumesc
|
Draguta masina, interesante modificarile. Un adevarat pasionat, bravo :lol:
|
Quote:
Quote:
@SKR Mersi mult :D |
Am avut ocazia sa vad si eu Ticozaurul asta-seara :D.Frumusel foc :twisted:.Bafta in continuare.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Una mica de la mine 8).
|
Pune poze si cu bordu' ca se vede belea noaptea sau asta ti secret?:lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Attachment 1697647Attachment 1697648 Si aici pozele promise cu incalzirea in oglinzi: Attachment 1697652Attachment 1697653Attachment 1697654 |
Misto panorama din semnatura, desi avem doar jumatate de Liviu :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning