![]() |
nu mi se pare ca este bine finisata. mai ales la spoilerul din fata, linia e prea proeminenta :? ... in rest e marpha masina :P
|
la fel cum a zis catalin...si eu banuiam k este tot un kit de S4(la fel cum si la mert sau la bmw poti pune pe ele kituri de amg sau M)...si intr-adevar nu este bine finisata deloc :? : :cry:
|
Re:
Quote:
|
eu am vazut in autovit la bmwuri cu kituri de m de m-am saturat....:)
dar arata bine..si masinile potente... insa cel mai penibil am vazut pe c klasse kit de amg...si se vedea clar k e slabut...si dupa dim discurilor de frana..si oricum..nu era amg :wink: ...mai ales k scria si pe el..amg..cdi :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
daca vine vorba de un tuning britanic...
|
ala-i tuning brit???
dupa numar e din europa..nu tin minte ca UK sa fi intrat in UE :wink: |
Re:
Quote:
|
lool
la volan chiar nu m-am uitat:))) da..e posibil desi sunt multe masini cu volanu pe dreapta...dintre care am vazut si skyline... :wink: |
baiatu care mia dat pozele mia spus ca sunt multe vauxhall-uri(opel) cu tuning de UK...
|
Re: tuning britanic? spunetzi parerea!
nu stiu de unde pana unde credeti voi ca asta e kitul s de la audi... e kit de rieger... kiturile de s sunt mai discrete la partea din spate... cat despre diesel, chiar asa, de unde va dati seama? eu n-as sustine atat de tare ca e diesel, mai ales ca nu se vad terminatiile de la esapament... nici macar ca ar avea 2 tobe nu se vede...
|
frumoasa pacat ca e cu volan pe dreapta
|
e super mainutza tuning simplut zi cu mult gust nu prea incarcata e oki
|
imi spui si mie cat tea costat bara spate si fata
|
astea sunt de la MS-Design mai are un user pe forum facuta masina asa
|
deci este frumoasa, stopurile strika, la fel si jentiile, unele mai mari si late ar fii acceptate, si faruri pe fond negru, cu stopuri la fel binenteles:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning