![]() |
Re: Intalnire cu membrii noi
:wave: si eu!
|
Ajung si eu duminica! daca nu intervine ceva:-).
|
puneti-va pe lista aia :D ca se vede mai bine asa care si cati suntem :D
|
Creste lista :)
1.bondellu 2.srg 3.George 4.r3sp3cT 5.Drobeta 6.Mnezo 7.Armandot 8.bucsy 9.dtzutzu 10.jemis90 |
sper sa ajung si eu
deci 1.bondellu 2.srg 3.George 4.r3sp3cT 5.Drobeta 6.Mnezo 7.Armandot 8.bucsy 9.dtzutzu 10.jemis90 11.Eriksson |
da se aduna lumea ;)
pana duminica mai e....is curios cati vor fi :-/ |
Am vb cu MAF la tel si o zis ca vine si el
|
salutare all .... prezent :)
|
Creste lista :)
1.bondellu 2.srg 3.George 4.r3sp3cT 5.Drobeta 6.Mnezo 7.Armandot 8.bucsy 9.dtzutzu 10.jemis90 11.Eriksson 12.MAF ? 13.alex_gafita |
sergiu(Serjan) se referea la mine:)) ca am vorbit cu el la telefon..inca nu mi-am facut o prezentare dar o fac pe viu daca reusesc sa ajung
|
Rectificam :p
1.bondellu 2.Serjan-srg 3.George 4.r3sp3cT 5.Drobeta 6.Mnezo 7.Armandot 8.bucsy 9.dtzutzu 10.jemis90 11.Eriksson 12.alex_maf2007 13.alex_gafita |
felicitari pentru initiativa bondellu:D
|
saru'mana si va asteptam sa fim in numar cat mai mare.Cum a zis si ZyZ ("Bravo, baieti ! Imi place sa vad ca spiritul de prietenie care ne-a unit si pe noi, astia mai vechi, la un loc, se regaseste acum, din nou, pe sectiunea Iasi. Nu va sfiiti sa discutati si probleme tehnice, tuning, etc. Poate reusiti sa reactivati sectiunea asta si sa ii atrageti si pe cei mai vechi in discutii benefice pentru toata lumea.") poate marim brigada de la iasi.
|
Quote:
|
Si tu acum ce erai sa zici :))8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning