Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   un golf 3 vr6 de la prostreet tuing din Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/21361-golf-3-vr6-prostreet-tuing-baia.html)

posyny 10-08-06 04:20

Re: un golf 3 vr6 de la prostreet tuing din Baia Mare

1 Attachment(s)
Bravo,... ma bucur ca va place masina mea,adevaru e ca si mie imi palce f f f mult,oricum nu credeam ca o sa o puna robert si p forumurile de pe 4tuning,respect

CJ-01-WOB 10-08-06 04:27

Quote:

Originally Posted by protuning
ne-am straduit sa scoatem maximul din golful respectiv,

1.vr6 TDI inca n-am auzit
( dar ai zis ca proprietarul era ''provocat'' si alea - de parca am trai in NFS)
2.stikerul de la benzina e banal, arata mult mai bine cu shaved doors, iar capota putea sa o faca bad boy look.. in loc de sprancenele alea ieftine (dar ai zis ca voi ati facut doar spoilerele)

pt spoilere e foarte bun jobul! bravo imi place

balann_jointt 10-08-06 22:07

iar incepeti cu reprosuri naspa? ' sprancene de doi lei"! inca odata zic si sunt de parere ca gusturile nu se discuta ! si eu zic ca ar fii aratat mai bine cu bad boy loock dar ...... asa a vrut proprietarul! bafta si amsina e super !!!

CJ-01-WOB 10-08-06 23:12

Quote:

Originally Posted by balann_jointt
iar incepeti cu reprosuri naspa? ' sprancene de doi lei"! inca odata zic si sunt de parere ca gusturile nu se discuta ! si eu zic ca ar fii aratat mai bine cu bad boy loock dar ...... asa a vrut proprietarul! bafta si amsina e super !!!

1. nu am zis ''sprancene de 2 lei''! tu ai zis
2. nu cred ca am facut nici un repros masini sau proprietarului sau firmei de tuning
3. gusturile intradevar nu se discuta ! Omul a spus ::''ne-am straduit sa scoatem maximul din golful respectiv,sunt curios de parerile voastre. va multumesc'' ! ce am scris mai sus e parerea mea personala , iar pentru un ''maxim'' din golful ala cred ca se mai puteau face unele lucruri,mi-am expus propria parere! Ceea ce te sfatuiesc sa faci si tu !

Succes

balann_jointt 10-08-06 23:55

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB
1. nu am zis ''sprancene de 2 lei''! tu ai zis
2. nu cred ca am facut nici un repros masini sau proprietarului sau firmei de tuning
3. gusturile intradevar nu se discuta ! Omul a spus ::''ne-am straduit sa scoatem maximul din golful respectiv,sunt curios de parerile voastre. va multumesc'' ! ce am scris mai sus e parerea mea personala , iar pentru un ''maxim'' din golful ala cred ca se mai puteau face unele lucruri,mi-am expus propria parere! Ceea ce te sfatuiesc sa faci si tu !

Succes

Ok am inteles ideea! am crezut sau mi s-a parut ca vrei sa fii un pic rautacios cand ai zis sprancenele ale ieftine ! masina arata bine si bafta in continuare

BULLETTT 11-08-06 13:01

Pacat ca nu ii umblat la motor

tristan 12-08-06 08:44

Masina chiar e frumoasa...dar parerea mea ca nu potzi sa scotzi maxim din nici o mashina...tot mai ramane ceva de facut :)

protuning 12-08-06 15:05

Quote:

Originally Posted by tristan
Masina chiar e frumoasa...dar parerea mea ca nu potzi sa scotzi maxim din nici o mashina...tot mai ramane ceva de facut :)

si mie mi se pare corect!!! nici o data nu poti sa spui ca nu mai ai ce face pe o masina,daca ar fii masina mea poate m-as gandii la niste roti mai impresionante si binenteles o sunspensie pneumatica.si nici cu asta nu s-ar termina!!!

mihai88 15-08-06 22:17

din golfu asta a iesit ceva f frumos da va recomand ceva-scoateti bandourile de pe usi(parca asa le zice) sa fie usa doar cu maneru si o sa fie si mai superba masina

bafta si daca aveti poze cu interioru nu ezitati sa le aratati

koffa 16-08-06 21:34

nu pot sa puna poze cu interiorul ca ii ard eu cu copyright-ul ...

CED 15-09-06 06:19

Masina tunata arata super.
Este ceea ce imi doresc sa fac si eu cu a mea.- tot golf3
Sint la momentul cind inca mai cercetez cum ar arata mai bine si de unde sa cumpar toate piesele.
Deocamdata fac planul de bataie: spoilere, praguri, eleron, stopuri, faruri, toba sport, etc.
Ceva sfaturi? :)

Laura

Mihaitza_tdi 15-09-06 14:37

super arata, spatele ii beeton si ce bine da culoarea!!!;)

dubmaniacks 18-09-06 23:22

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 554819)
super arata, spatele ii beeton si ce bine da culoarea!!!;)

asa cum spui ... :D

dubmaniacks 18-09-06 23:22

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 516515)

respect ... intotdeauna mai ai ceva de facut ;)

r3sp3cT 07-10-06 12:43

Super tare rear bumper-ul si masina in general ! Bafta in continuare :)

All times are GMT +2. The time now is 10:10.

- Copyright 2026 4Tuning