![]() |
Re: Renault 5 GTT
1 Attachment(s)
masina am vazut-o si pe la mine pe la bloc..superba :D
|
cu adevarat superba...
|
Iar eu ma bucur ca nu se mai vinde !
|
Quote:
Cea mai inteligenta decizie......ia-o pas cu pas,scoate tot ce poti din masina respectiva si satisfactiile vor fi pe masura asteptarilor. Ai o masina cu istorie si personalitate.....cand problemele par de nerezolvat gandeste-te la aceste doua aspecte si totul va fi mult mai simplu.... Keep up the good work!!! |
sigur nu o vinzi... sunt f interesat..
|
Quote:
|
nu o mai vinde de mult... are deja ganduri mari cu ea ;)
|
:-s atunci ajutati-ma pls... vreau si eu un gtt stock sau una pe motorina. am fost azi prin slatina si craiova... nimic...
|
Pai de la un GTT la una pe motorina e o diferenta majora...:lol:
Ma refer la targetul masiniilor ! |
In primul rand: respectele mele pentru ce le-ai facut alora cu honda, si dodge. esti cel mai tare. (auzi-daca imi iau un gtt ma ajuti si pe mine sa ajung aproape la nivelu tau?) imi dai si mie id de mess?
m-am gandit ca ori fac cacatu praf ori imi iau mashina pt bucuresti :D. depinde ce gasesc. daca gasesc gtt il iau pt mine, daca gasesc motorina il iau pentru prietena. |
si in plus e mashina mea de suflet: cand aveam vreo 14 ani aveau ai mei R5 motorina. Si aia a fost mashina pe care am invatzat sa conduc. daca o vedeti prin bucuresti ... e B 08 CNJ. :D e un R5 diesel flash. apropo. am si eu un amic din BR. ;)
|
frumoasa , masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning