![]() |
Re: Dacia Logan decapotabila by Service K9
Nu a fost nimeni jignit, sa nu exageram. Dupa cum spuneam, conteaza mai putin, era vorba de o idee, nu are nimeni nici o pretentie. Poate sa confirme doar cel care a facut pozele si slide-ul, persoana care, in mod cert, nu are nici interesul si nici timpul sa-si bata capul, dar pacat de munca insusita.
LE: Nu-i nici o nemultumire, era doar o precizare. Mentionarea sursei nu avantaja cu nimic celalalt forum, pentru ca nu vizeaza acest domeniu.:D E o mica problema de presa, ca sa zic asa, ca altele pe la noi, dar nu are rost sa lungim discutia pe off-topic:-) |
Quote:
|
Pacat ca , cand il conduci si te prinde ploaia deschizi umbrela si transformi frumoasa decapotabila in piscina!
In rest e foarte frumoasa , chiar s'ar vinde bine daca s'ar fabrica in serie! Respect pentru munca depusa si sper sa ii faca hardtop sau softtop |
din cate am inteles eu masina este strict de show and tell ... deci ...
|
Loganul asta a devenit informatie publica de 2 ore si ceva.
Lumea s-a lamurit ce si cum, am vorbit si cu Eugen, totul e ok pe moment. Eventualele consecinte ale acestei frumoase povesti romanesti 100% pot face subiectul unor discutii ulterioare. |
Am vazut acum 20 de min reportajul facut de Antena 1. Felicitari inca o data arata foarte bine. Guri rele o sa fie mereu peste tot si la orice.
|
arata mai bine decat suna titlul.
|
Reusita masina.O cam forteaza cu albul ala prin interior dar nu arata rau:lol:
|
Am vazut masina sambata sau duminica pe la vitan..defapt am vazut 2..dar posibil sa fii fost aceeasi..arata prea bne ;)
|
Niciodata nu credeam ca voi lauda vreo dacie,dar asta chiar merita laudele,arata destul de dragut.Iar acum,cineva o sa sara pe mine cu nu stiu ce insulte,dar gusturile nu se discuta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning