![]() |
Re: E30 - KRS
ee asa da , arunga un kit angel eyes dak nu ai :X
|
Quote:
|
Quote:
Sal ...cu ce ai reparato la pedalier acolo..? Ms |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
frate eu lucrez la un service din fericire , si treaba " murdara " mi-a facut-o coleu' meu mai in varsta vreo 70 de ani :)) dar are mana , ce e drept am stat cu gura pe el , aici vreau asa, aici asa aici asa, na asa e knd vrei ceva mai "aparte" dar in ceea ce tine de treaba lui petice si scos rugina , indreptat lonjeron pe aparatul de redresat caroserii , e meserias , saptamana asta sau viitoare cel tarziu sper sa imi intre in pregatire de vopsit masina , adik chituit , si chestiile astea , referitor la vopsitor ii puteti vedea talentul la sectiunea " masina mea Ford" si Shelby Cobra V6 este masina patronului meu la care a lucrat toata lumea tot personalul direct si indirect :)) si rezultatul isi spune cuvantul si mai avem cateva proiecte pe rol ... aaa si vezi ca vazusem pe cineva parca la TM vindea eleron m3 GT ceea ce cauti tu lopez din fibra parca arata destul de bine eu am avut 1 si l-am dat cu 100e :))
a... si am mau umbl;at pe la bad look , acum urmeaza sa dea colegii de la vopsitorie /pregatire forma finala |
8 Attachment(s)
revin dupa o perioada mai lunga , putine progrese la masina , mult a fost putin a ramas ... cateva poze sa va creati o parere , i-am montat de proba scaunul la sofer Recaro de la Mondeo ST piele , incalzit , sport kit-ul AC SchnitzeL , fusta fata+spate & praguri , mi-am luat si vopseaua Diamantschwarz metallic ( cod 181) deci teoretic in 1-2 sapt max ar trebui sa fie live pe strazile capitalei cu noile numere , cu numele meu pe acte :))))
|
interesant proiect, o sa iasa bine, mai ales ca ai unde sa il faci si o mana buna pentru tabla ;) ce pot spune decat succes si poate iesim cu ele cand sunt gata...ca si la al meu, mai e ceva :lol: spor!
|
frumos proiectul, ce motor are, sau o sa aiba? bafta!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am revenit
|
Interesanta vopseaua.
Arata din ce in ce mai bine ursu ... |
Arata foarte bine masina si vopseaua.
Toata lucrarea a fost facuta la acel service ? Este service-ul unde lucrezi tu acum ? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning