![]() |
Re: Dacia 1100--
piesa de colectie ;)
|
Multumesc ptr vorbele frumoase.Masina nu e restaurata draga Andu GTR, e asa de la mama ei din fabrica. C3- MAD, masina prinde 100 la ora in 17 secunde si merge in linie dreapta cam 138 Km /ora.Singura ei problema e racirea motorului.Se cam incinge dupa 130/ora....in rest e ok...
|
Quote:
Nu vreau sa par rautacios, dar tu ce ai "tunat " la masina? :) P.S. Daniel, astazi, vineri la ora 22 este intalnirea posesorilor de Dacia, la fantana Zodiac la parcul Carol. Ar fi frumos daca ai venii si tu. |
........ai mers la 150 kmh cu ea:lol: :lol: :lol:,dak e adv sa o stapanesti sanatos si s-o pastrezi cat mai bene
:evil: In loved with bmw:twisted: |
sper sa pastrati o linie constructiva in continuare
"Tanase Daniel" incearca sa nu mai vii cu injurii ca poti ramane fara anumite privilegii chiar suntem curiosi sa ne povestesti despre planurile tale de viitor, sau daca nu ai sa ne zici ca sa inchidem topicul |
Zolia T tot respectul. insa sunt cativa care posteaza off topic, eu vorbesc despre dacia 1100, altul de istoria renault-ului, altul ca de ce am postat la sectiunea asta , altii ca nu se poate tuna 1100.Sincer nu ma intereseaza parerea lor, insa daca le spui sa inceteze incep toti sa sara, sa ameninte.Asa ca nu am incotro.Daca nici cum procedez eu nu e bine atunci te rog ca de fiecare data cand posteaza off topic sa le stergi si lor postarile.Eu zic ca e corect asa.
|
eu cred ca este corect sa vb frumos si sa respectii ca sa fii la randul tau respectat!
ti-ai prezentat masina, bun! asta nu inseamna ca daca cineva posteaza ca nu-i place masina si ce ai facut la ea sa te iei de el si sa-i aduci injurii si ceea ce faci tu mai bine! te rog ai grija TU ce postezi.......ok? |
Ma eu zic ca arata foarte bine la varsta ei ! Felicitarii so stapanesti sanatos!
Si te rog ceva nu ne mai explica ce inseamna reconditionarea vopselei ... ca nu suntem asa arieni ... si incearca sa ii asculti si pe lati ca sa fii respectat... 2.reconditionatul vopselei nu inseamna pollish ... daca pui ceara de polishat pe o vopsea foarte veche si dai cu laveta sau cu masina de polishat sare toata vopseaua ... mai intai se da cu o solutie din pacate nu ii mai stiu numele exact si nu vrea sa spun prostii care (cum sa va explic ??!???) incearca sa lipeasca vopseaua inapoi de tabla dupa uscare ca vopseau sa nu fie umflata sau sa sara ... apoi mai sunt si alte procese .... oricum stiu sigur ca o recodintionarea de vopsea este extrem de costisituare .... Si chiar nu ai avut rugina de loc in 37 de ani???? ar fi exceptional 3.Oi fi eu mic si prost si am abea 17 ani da stiu destul de bine sa conduc si decate ori am ocazia o fac ... si am condus si eu odata o dacia 1100s dar mai mult 138 nu vroia nici daca rupeam pedala eu ma indoiec ca tu sa fi prins 150km/h oricum asa sa fie ... ar insemna ca merge extraordinar Nu vrea sa te jignesc dar mai bine o vopseai alegeai o culoare mult mai frumoasa si puteai sa aduci si ceva tuning la caroserie ... dar fiecare cu placerea lui |
Draga Enzo la anii care-i ai ma-ndoiesc sa fi condus tu o dacie 1100 S.In primul rand ptr ca s-au fabricat intr-un nr limitat doar cateva sute si au fost date militiei parca si in al doilea rand ptr ca nu prea se gasesc.Si crede-ma daca ai fi condus o dacia 1100 S sigur ramaneai impresionat atat de demaraj cat si de viteza peste 170 Km /ora.Iar in privinta vopselei am mai spus vopseaua e originala si mie unul imi place la nebunie.....Iar in privinta reconditionarii vopselei treci si tu pe la un centru specializat in reconditionari vopsele sa te interesezi ca nu prea e cum spui tu, e chiar simplu, pasta usor abraziva , lavete speciale si apoi un polish.....doar atat....
|
Quote:
In primul rand are vre-o legatura varsta lui cu masina pe care a condus-o? De unde stii ca din alea cateva sute fabricate, una ajunsese la bunica-su si i-a dat-o pt o tura? Multi au condus masinile rudelor la 14, 15 sau 16 ani! Si acum spui 170km/h pt o dacie 1100 S? Sa fiu afurisit! Abia ai spus ca merge cu 138 si acum sari "cat si de viteza peste 170 Km /ora"? Tu ai condus o masina straina proiectata intre 1980 si 1995 cu putere intre 100 si 200cai? Tu stii cum se simnte? Tu stii ce curenti de aer infrunta masina la viteza aia? Dak se incinge de la 130 cum spui tu de viteza de peste 170? Nici nu poate sa tina cutia de viteze pana la 170. |
De fapt nu ar trebui sa spun de unde este masina dar asa ca sa fii tu convins
Bunicul meu a lucrat la securitate si acuma mai are o dacia 1100s, o dacia 1301 si un tico ... si iti garantez ca mai mult de 138 nu prinde daca vrei vino la mine si ti-o dau 6 luni sa vad si eu cum prinzi tu 170 ... poate tu prinzi viteze mari cu masina din cauza erorilor de kilometraj sau nu ai jentile originale , cauciucuri mai mari sau mai mici ... da in fine, de polishat nici nu mai vorbesc ca oricum daca omul spune ca nu e ca tine de ei de el ... |
Nick name 13 eu am o dacia 1100 nu o dacie 1100 S.Intelegi?! Deci a mea chiar prinde 138 la ora, insa 1100 S prinde mult mai mult ptr ca are altfel camera de ardere,evacuarea,supraalimentare si ceva cai in plus.Daca vrei sa te convingi ca nu spun prostii intra pe dacia 1100 forum si vezi acolo....
Enzo ce sa zic poate ca are motorul prea uzat.....insa eu nu cred ca o dacia 1100 S prinde doar 140 la ora.In fine hai s-o lasam asa......oricum felicitari ptr ca detii o asa masina.Tine de ea in continuare.... |
Ar fi frumos sa vedem poze cu dacia 1100 s a lui TheEnzo.Daca e 1100 s are undeva pe la 60 de cai.cu 760 kg..fuge bine.deci cred ca ar trece de 138 km/h.
|
Ba fratilor eu dacia aia 1100 s o las acolo ca nu imi place de nici o culoare ... poze la "cotetz" o sa incerc sa ii fac ... nu o sa bag nici un ban in ea ...
si daca nu ma insel in certificat are 36 KW ... cred ca aproape 57cp ... si va garantez ca nu fuge cu 170km/h nici daca o impinge un BMW din spate... 2.nu are cum sa fuga pentru ca are 4 trepte si nu duce cutia cutia este cu rapoarte scurte !!!! 3. E motor aspirat cu carburator nu e supraalimentat !!! 4. Viteza maxima constructiva este 145 la S si 133 km la tine dar tu ai prin 150 esti tare cu ce cutie ??? 5. Calin nu conteaza puterea moturolui cu cat este mai mare cu atat fuge mai tare ... conteaza si cutia foarte mult .... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning