Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup || metal_militia vs. Most_Wanted (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/21310-vt-usergroup-metal_militia-vs-most_wanted.html)

leonard 01-08-06 12:19

Re: VT UserGroup || metal_militia vs. Most_Wanted

vot most wanted ...ptr TUNING

Most_Wanted 01-08-06 12:55

Quote:

Originally Posted by Gabi
Nu este frumos ce se intampla aici. Este cel mai urat mod posibil de a fura, asa ca ii rog pe cei vizati (se stiu ei) sa nu mai repete gestul, pentru ca e posibil sa ne paraseasca!

ma asteptam si la asta ....sa se zica ca am furat ...e ca sa nu avem probleme ....metale ..pastreazatzi linistit locul in VT .....facem poolu doar de chestie .......va spun sincer eu am dat un mass pe mess .sa voteze lumea ce le place ....ma jur ....nu am influentat pe nimeni .....nu ma ma mai inbtereseaza nici un loc in VT ...ca si data trecuta nu sa procedat corect cand am incercat ...asa ca la ce sa mai imi bat capu ....sanante baietzi! ;)
edit : ganditziva bine ...poate nu sunt eu cel care a furat ;).....dar pt ca nu sunt in VT ....sunt desconsiderat ....

Gabi 01-08-06 13:08

De obicei, cine se scuza, se acuza. Eu nu ma refeream la massu' de care vorbesti tu, ci la 3 useri - diferiti, cica - care posteaza de pe acelasi IP. Ia mai gandeste-te putin! :wink:

shantzu 01-08-06 13:24

metal militia ;)

pufy 01-08-06 13:47

votat metal...a lucrat mai curat dupa parerea mea

metal_militia 01-08-06 13:59

pai MW si grigox2 sunt frati deci asta s-ar putea sa fie cauza..dar al 3-lea ...:rolleyes2

si ms mult pt voturi baieti:peace:

frost_dani 01-08-06 14:20

vot metal_militia

PointMaster 02-08-06 12:33

metal_militia a lucrat curat, dar most_wanted a facut TUNING , vot mw

Reme 02-08-06 12:38

Most wanted! a tunat am votat!

gaby_4ss 02-08-06 12:45

votat M_W arata mai bine masina lui

peter 02-08-06 15:10

iar egalitate...se pare cei doi useri sunt la fel de buni in photoshop...

Most_Wanted 02-08-06 15:39

..la fel de buni ...nu nu cred ....e mai bun ...ba chair am avut ce invata de la el

dezavantaju meu cel ,mai mare e ca nu am net acasa .......
ia incercatzi sa facetzi vt fara net acasa si fara materiale :( ...asta e fiecare face ce poate

Joker ..este un tovaras de al meu pe care am incercat sa il ajut sa faca si el vt ..si totzi trei intram de la aceeasi sala de net ..iar sala asre un singur ip .....
metal militzia stie care e situatia mea ....iar daca voi consideratzi ca acel vot este furat ....o s apunem in minus un vot ...este corect .....apropo o pot dovedi ca sala are un singur ip ;) .....si ca sa fie treaba mai buna ...metale tre invit la mine ... o sa itzi pot dovedi ...;)

GABBY_ 03-08-06 13:30

vot ptr most wanted ,il merita :)

metal_militia 03-08-06 13:37

nu ma-nebunii :evil: ..toti sunt cunoscatori :rolleyes2 si in chestia asta cu tuningul virtual nu e neaparat sa faci monstrii ai pistelor sau f&f...conteaza creativitatea si mai ales punerea in practica cat mai bine ;) ...

vad la "votatori" nume care nu le-am vazut niciodata sa voteze in battleuri de VT...toti jucatorii de NFS si fanii lu vin diesel :twisted: ...marii soferi cunoscatori :rolleyes2

Most_Wanted 03-08-06 13:48

adica tu zici ca eu te fur pt ca sunt in avantaj ..bv mah .......userele necunoscute sun din massuri ........frate ....o sa ne intalnim ..si o sa stam de vb face2face ....ca sa te conving ...

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning