![]() |
Mai bine astepti sa faci 16 ani...
|
Pai la vara fac 16 ani si dau pt carnet si dupa aia ma duc in italia sami iau de acolo pt ca acolo is mult mai intretinute.in legaturaq cu scuteru care il am acuma....cica nu am voie sa merg cu el dar am mers in oras fara probleme(am casca..) :P Si cu nenea politaiu, ma oprit o data si iam zis ca trebuie sa ai 14 ani ca sa mergi cu scuteru meu :lol: si ma lasat in pace :wink:
|
in Italia sunt cele mai bulite motoare... mai bine incerci in germania...
|
Mai,in italia sunt si motoare f bune
Eu numi iau de la un drac drogat care a omorat motoru,imi iau unu bun.am avut doua scutere pana acuma si amandoua din italia si pot sa zic ca au fost f bune |
Aprilia RS50
Cine are idee cat este o aprilia rs 50 si sper ca daca vrei asa ceva nu-tzi trebuie A1 ? :lol:
|
deci una noua e 3481 euro.
second-hand din 99 e undeva la 2000. si da,iti trebuie A1 din cate stiu :wink: BAFTA |
A1 trebuie obligatoriu,dak e peste 49,9 cmc :wink:
|
Re: Ce parere aveti de scutere!
salut stiti kreva kum scot limitatorul la piaggio zip 4 k merge ku 45km/h si ma turbeaza
|
Scoate evacuarea si vezi ca la prindere trebuie sa ai niste inele de fier. Oricum mai mult de 55 nu merge ca e 4t.
|
poi e model 2000 nu stiu sigur dak e in 4t!!!!
am inteles k cik ar fi electronic |
si am un tovaras care are tot zip si el il are scos limitatorul si merge 110
|
De unde le scoti frate...?
Nu exista zip electronic esti retard? Doar nu il bagi in priza la incarcat ci ii pui benzina. In 2000 s-au facut 2 modele de zip si anume 2t si 4t. Nici 110 nu are cum sa fuga ca nu este zip SP racit pe lichid. Daca e 4t o sa iti fuga maxim 60. Daca e 2t o ideie mai mult. Ai motor euro doi si asta iti ia foarte mult din putere. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning