Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/21279-golf-2-old-school-85-1-6-turbo-diesel-intercooler.html)

dubmaniacks 01-08-06 11:12

Re: vw golf 2... in progres

Quote:

Originally Posted by broncos emx
rosso corsa e culoarea pe care am ales-o eu....si se potriveste de minune...
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune/page-9.html
cat de astepctul la inceput.....e boboc pe langa ce-a fost a mea.....si nu-ti face inca planuri cu ce osa pui pe ea asteapta sa scapi de tinichigerie si vopsitorie,ca te rupe....

emx da`mi add pe mess sa mai schimbam 2 vorbe :) id`u meu e zib3r :) ms de sfat ... treaba cu tinichigiu va fi facut de un prieten f.bun .. vopsitu la fel ... deci nu`mi fac griji :)

broncos emx 01-08-06 12:08

te trece pe caiet...sper sa-si faca treaba cum trebuie,si sa aiba grija la finisaje ca alea te omoara....

dubmaniacks 01-08-06 23:18

stie cineva de as putea cumpara bari late? + prelungire ... please need help ...

Nicknamed_13 01-08-06 23:44

Quote:

Originally Posted by zib3r
Mersi ... stii cum e ... craterele din tara ... nu se merita ... si cat despre culoare ... m`am gandit la rosu rubin ... sau un "ferrari rosso corsa" (daca am scris corect) :P

Ai mei au avut Golf la fel 1.6 din 86 si era rosu "tornado"! Arata super! Asa k ar merge bine! Nu pune galben k arata ridicol! Cat despre kit incearca sa nu il incarci sau sa il umflii prea mult, pune ceva care sa arate ca apartine masinii! Cat despre spoiler pune ceva micutz si fin! Va avea efect maxim!

Nicknamed_13 01-08-06 23:46

Apropo....eu iti spun cam cum am vazut la prieteni si merge de minune! Isi dau vopseaua jos de pe masina, pun barele, pragurile si cam cum vor sa arate masina si apoi o vopsesc! Altfel vei avea marea surpriza sa vezi ca ai 2 tonuri de rosu!

dubmaniacks 02-08-06 08:54

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13
Apropo....eu iti spun cam cum am vazut la prieteni si merge de minune! Isi dau vopseaua jos de pe masina, pun barele, pragurile si cam cum vor sa arate masina si apoi o vopsesc! Altfel vei avea marea surpriza sa vezi ca ai 2 tonuri de rosu!

da man ... dar tre sa iau kit`ul ... si numa nush de unde ... tinichigiu e un prieten f.bun ... deci o sa iasa perfect ;)) speram ... daca nu facem pana cand iese perfect ;)

dubmaniacks 02-08-06 08:55

din pacate tre sa las golfu in garaj pentru o sapt ... plec din tara pt o sapt ... dupa intram cu forta :D o sa va tin la curent ... zbye`

broncos emx 03-08-06 09:32

Quote:

da man ... dar tre sa iau kit`ul ... si numa nush de unde ... tinichigiu e un prieten f.bun ... deci o sa iasa perfect ;)) speram ... daca nu facem pana cand iese perfect ;)

te rog sa nu mai folosesti cuvantul ''perfect'' ca stii cum e.....;)

protuning 03-08-06 19:30

8 Attachment(s)
Quote:

Masina este un golf2 an fabr. 1984 ... motorizare 1.3 benzina carburator dublu corp ... ambreiaj defect ... tabla varza ... vopsea arsa ... MASINA TREBUIE REFACUTA DE LA 0 ... Lista incepe : Treaba cu tabla facuta ... antifonata , vopsea rosu rubin , schimbat cutie 5+1 , suspensie sport "H&R", scaune recaro , frane fata spate ventilate "BREMBO",bari late original+prelungire original , praguri mk3 style, manere scoase, usi schimbate,jenti = poate dati voi cu parerea :) , si multe maruntisuri ... :) Astept sfaturi si sugestii de la voi :)

ce zici de chitul asta de golf 2 ???

dubmaniacks 05-08-06 12:21

back home :)

dubmaniacks 05-08-06 12:22

Quote:

Originally Posted by protuning
ce zici de chitul asta de golf 2 ???

lasa un pm ... cu mai multe detalii: ...

broncos emx 05-08-06 14:10

e super tare kit-ul asta,sper sa nu se umple de el...

Nicknamed_13 06-08-06 01:13

Kitul arata bine pe masina! Ar merge dar spoilerul nu se potriveste...e ciudat rau

dubmaniacks 07-08-06 15:25

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13
Kitul arata bine pe masina! Ar merge dar spoilerul nu se potriveste...e ciudat rau

nush ce sa zic ... mie` imi place :) dar e o porblema cu $ :) ... astept motoru ... si e o problema ;)

Nicknamed_13 08-08-06 00:50

1 Attachment(s)
Stiu! Problema banilor este nasoala!Ce motor vrei sa ii pui? Sper ca nu ii pui turbo pe el!

Uite eu ma refeream la ceva de genul asta! Nu e golf 2 dar ma refer la spoiler!

All times are GMT +2. The time now is 11:55.

- Copyright 2026 4Tuning