![]() |
Re: vw golf 2... in progres
Quote:
emx da`mi add pe mess sa mai schimbam 2 vorbe :) id`u meu e zib3r :) ms de sfat ... treaba cu tinichigiu va fi facut de un prieten f.bun .. vopsitu la fel ... deci nu`mi fac griji :) |
te trece pe caiet...sper sa-si faca treaba cum trebuie,si sa aiba grija la finisaje ca alea te omoara....
|
stie cineva de as putea cumpara bari late? + prelungire ... please need help ...
|
Quote:
|
Apropo....eu iti spun cam cum am vazut la prieteni si merge de minune! Isi dau vopseaua jos de pe masina, pun barele, pragurile si cam cum vor sa arate masina si apoi o vopsesc! Altfel vei avea marea surpriza sa vezi ca ai 2 tonuri de rosu!
|
Quote:
da man ... dar tre sa iau kit`ul ... si numa nush de unde ... tinichigiu e un prieten f.bun ... deci o sa iasa perfect ;)) speram ... daca nu facem pana cand iese perfect ;) |
din pacate tre sa las golfu in garaj pentru o sapt ... plec din tara pt o sapt ... dupa intram cu forta :D o sa va tin la curent ... zbye`
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
back home :)
|
Quote:
|
e super tare kit-ul asta,sper sa nu se umple de el...
|
Kitul arata bine pe masina! Ar merge dar spoilerul nu se potriveste...e ciudat rau
|
Quote:
nush ce sa zic ... mie` imi place :) dar e o porblema cu $ :) ... astept motoru ... si e o problema ;) |
1 Attachment(s)
Stiu! Problema banilor este nasoala!Ce motor vrei sa ii pui? Sper ca nu ii pui turbo pe el!
Uite eu ma refeream la ceva de genul asta! Nu e golf 2 dar ma refer la spoiler! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning