![]() |
Re: Alfa Romeo 159 vs. Opel Astra GTC
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Haha, ce ziceai de ignoranti care cred in mituri din spusele altora? :D You're a funny motherfucker, din 2 fraze ai reusit sa te contrazici singur de 2 ori. Alte sfaturi mai ai? :) |
A3ds....daca tu crezi ca Opel e cea mai slaba masina germana asta nu inseamna ca e si adevarul....
|
Ideea mea initiala e ca nu mai vreau ceva comun. Acum am un mercedes C220 Avangarde din 2005 e frumos dar parca nu e ce vreau. Am 26 de ani si vreau altceva de la o masina.
|
Vrei Opel Astra dupa C-klass, crezi ca iti ofera mai mult? Cmmon, get real. Ia-ti Alfa atunci, dar nu din .ro. Fa si un drive test cu un 320d de 150 de cai, fa si cu Alfa diesel daca ai la cine, Alfa 159 arata de mai rar, asta e adevaru'.
|
m-am uitat si la 320d, modelul incepand cu anul 2006 sunt de-a dreptul frumoase dar parca interiorul e mai interesant la 159. Nu?
|
Comparand strict design-ul Alfa castiga detasat. BMW in schimb ->better engineering, better engine, perfect chassis, rwd vs fwd, e din alt film. Daca zici ca ai Benz si nu-ti place, esti ciudat. Mie mi se pare cel putin la fel de reusit ca design ca Alfa la exterior, interiorul e mai misto la Alfa indeed. Dar nu e suficient imho.
|
Nu stiu ce cauti tu la o masina dar pentru mine este foarte important interiorul unei masini. Opelul are un interior simplu, colturos si sobru. Alfa este o masina diferita si asta o sa vezi numai daca vei detine una. Vorbind de exterior, eu detin una si cand ies pe geam se face simtita foarte bine printre cele 40 de masini din fata blocului,evident si pe drum. Ca motor sunt foarte bune si nici intretinerea nu costa mult, nu consuma mult + ca trag, nu gluma. Alfa club . ro ca sa ti faci o idee despre ce zic posesorii de 159 si etc.
Am fost in situatia ta si 98% din cei pe care ii cunosc mi-au spus sa nu mi iau Alfa ca nu sunt bune, sa mi iau masina nemteasca ca etc. M-am incapatanat, am facut ca mine si bine am facut pentru ca ma bucur si azi de alegerea facuta. Nu o sa regreti niciodata ca ti-ai luat alfa. (daca iti vei lua) |
Quote:
Ciudat cum m-am contrazis singur crezand in idiotii aia care tot fac teste si au scos-o mai stabila decat toate la un loc :) , ce fraeri sunt , eu sunt si mai fraer sa ma iau dupa ei , who`s mother did i fuck ? i dunno where u live . O masina australiana la origini cu caroserii de GM si cateva motorizari italiene a ce poate sa miroasa ? daca si a Germania , atunci in cel mai mic procent . |
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning