![]() |
Re: Ce muzica ascultati...
am mp3 in masina dar nu prea l-am folosit. (nici masina nu prea merge ok) prefer sa ascult motorul :D Posibil in vreo 2 saptamani sa am un hit de prin 98 de la Alfa Romeo. V6 2000 Turbo daca stiti piesa, cantata pe o Alfa GTV :D
|
@ Yackone: Nikkfurie - The a la menthe. Nu sunt sigur ca asta e...
|
Quote:
|
Quote:
o melodie relaxanta ar fi " Deep Dish - Dreams " merge super bine la condus |
2 Attachment(s)
enjoy.....;)
|
1 Attachment(s)
mare rugaminte
care are melodia de mai jos sa zica cum se numeste exact sau sa o urce aici o caut de vreo 2 zile de nebun ms anticipat |
cylsound - get drill and work.. incearca si asta, e un remix : http://www.sendspace.com/file/z3oghh
|
Quote:
aia era merci bigu ia aminte :!: :idea: |
am luat deja!
|
anytime ... ;))
|
2 Attachment(s)
sa nu va plictisiti...... :twisted:
|
1 Attachment(s)
Cateva din melodiile care le ascult eu des cand conduc :peace:
|
need help ......am nevoie urgenta de melodii suparate(mai putine cuvinte si mai mult bas)......nu de alta dar nu ma intereseaza supararile lor din versuri......asa ca pt masinutza mea........
|
2 Attachment(s)
...................................
|
am si eu cateva piese.....daca le vrea cineva....intra pe mess si i le dau cu cea mai mare placere......dar nu le-am putut uploada...SORRY
Glenn Morrison - Contact(Original mix) Glenn Morrison - No Sudden Moves (Original Mix) H.O.S.H.- White Elephant (Vinyl) Organic Audio - Nurega Tiesto - Carpe Nocturn Ron Carroll - Walking Down The Street (Bart B More Jackin Down The Street Mix) Jody Wisternoff - Nostalgia(remix) BT - Somnambulist Bt - The Revolution DJ Furious - Play boom bass Ida Engberg - Disco Volante(Sebastien Leger remix) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning