![]() |
Re: E36 - coupe
multumesc frumos baieti ...
am aflat si culoarea exacta care este 288 Moreagruen Morea Green Metallic Green 51 91 1 052 258 cred ca ala e si codul ei ... l-am luat de pe site-ul asta , are toate culorile http://www.bmwklub.jgora.pl/viewtopic.php?t=185 |
mai multe poze dk se poate :lol: ... frumoasa culoare :D
|
S-o stapanesti sanatos.E foarte frumoasa.Asteptam tuning de calitate si bun gust.Si toarna poze pe topic cat mai multe.Aici vei primi foarte multe cereri de poze.Indiferent daca e ceva modif la ea sau nu!
|
merci merci , dar la ce vreme avem ... numai poze nu i-as face :) si e si pacat sa nu arate si ea curata cand fac pozele.
tuning chiar nu as vrea sa ii fac , clasic prefer la asta . trebuie completat kitul de m , buza la bara fata ,bandourile de m .. plasa sub numar si tunelele de racire de la bara (nu i-as pune oglinzi de m... nu prea imi plac deloc .. :) dar in rest muzica as vrea sa o fac .. ma rog in timp :) |
Complet...///M package!
|
Sa il stapanesti sanatos si fara incidente...:-) la cat te-a dus? daca poti spune
|
eee , aproape de 3000 cu acte , cu numere , cu itp .. si inca mai trebuie cateceva :) (numai bandourile de m sunt cateva zeci de euro .. poate chiar 100.)
azi am reusit sa repar si stergatorul , (tot ansamblu schimbat , cu alergatura cu tot s-au dus 50 de euro :) ) merci frumos de apreciere. |
Sa cauti o buza de EVO la spoiler fata + praguri M.Dar cum tu deja te-ai gandit sa faci asta........
|
9 Attachment(s)
si dupa niste framantari materiale , rezolvate cu bine....
am reusit sa o pastrez :) am facut si poze si hop aici la masina mea :) |
Frumoase pozele.De fapt frumoasa masina din poze!Imi place tare mult culoarea la ea!:D
|
Da, frumoasa si masina si culoarea i se potriveste de minune :)
Un singur lucru as adauga : parca i-ar lipsi lipul evo de la bara M (si bineinteles, lasat negru, si nu vopsit in culoarea masini) .. parca acel lip ar completa oarecum masina :) Bafta in continuare :) |
merci frumos baieti ...
toate modificarile or sa aiba loc in primavara , plus o vopsea partiala . usor usor , deocamdata sunt prins de criza :) ca noi toti , nu? |
Da, asa e cu criza, bat-o sa o bata ! :))
Si eu stau si hibernez cu investitiile pana in primavara :) Bafta in continuare :) |
Sa o stapanesti sanatos ! , foarte frumoasa masina .
Sper sa o vedem cu un kit turbo cat de curand . :D :D multa bafta cu ea , fara evenimente neplacute . :)) |
O baza buna masina pt inceput! Sa o stapanesti sanataos!
As renunta insa la plasticul de pe luneta, si as pune stopurile OEM. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning