![]() |
Re: my tuning r5
In traducere : "totul e de c$$$t".......buna faza cu Google Translate..:))
|
E kitchos rau "tuningu" ala...stiu ca asa ceva se gaseste in magazinele Tesco de la vecini (nu dau nume :lol::lol:), bafta cu masina nene, sa te simti bine (mai stim noi deastia...).
Sincer as fi mers pe un look clasic, dar fiecare cu gusturile sale.nu condamn pe nimeni.:weee: pacat doar ca tot mai putine R5-uri se gasesc in stare buna:-|:sad: |
my tuning r5
1 Attachment(s)
...........
|
cred ca daca ai lasa doar o singura culoare pe masina..adica rosu...si daca o lasi putin mai jos ar fi de ajuns......
|
frumoasa masina,bv, gusturile nu se discuta dar oricum combinatia rosu alb sau rosu negru merge tot timpul....aaa,si prinde spoilerul la loc ca vad ca inca nu l-ai fixat;)
|
Quote:
|
my tuning r5
1 Attachment(s)
priza de aer
|
da, nu e rau deloc, intradevar combinatia rosu-alb e frumoasa si se combina bine,multa bafta :-P (ce aveti cu limbajul omului?este evident ca incearca sa comunice cit poate mai bine,in acea zona din care provine multi nici nu vbesc limba rom.asa ca e de laudat ca incearca macar)
|
1 Attachment(s)
.........
|
ai ganduri mari cu masinuta :D bafta ! ;) sa vedem ce iese :twisted:
|
3 Attachment(s)
reparea si modificarea bordului
|
1 Attachment(s)
amvopsit bordul.negru metalizat si alb
|
Bai nene,n`am nimic cu tine ,dar nu mai posta,sterge tot,vinde masina ,ia-ti ceva mai comun (dacie,oltcit) si apuca-te ca strici masina asta care e rara si deosebita...te inteleg ca abia vorbesti si ca ma injuri cand citesti asta ,dar sincer ,dute`n **** mea:) cum ma sa dai 10 ron pe volan si sa zici ,mi-am luat volan (un fel de nu mi-am luat tigari azi) si sa pui TUNING pe ea,cromat:)) fara oameni ca tine nu ar exista prost gust si toate masinile ar fi frumoase..multumim...
|
my tuning r5
nu ma intereseaza ce zici tu! fac asa cum vreau si cum pot eu.., daca nu place tie ceva treaba ta! daca nu puteti sa scieti ceva naormal atuncea mai bine daca nu scrieti nimic!
|
1 Attachment(s)
nou volan
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning