![]() |
Re: E36 - 4 usi Cosmos Schwartz
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
o palarie iti mai trebuie |
Quote:
|
Arata fain matza. Asteptam sa vedem modificariile!!(care cu siguranta vor fi multe cunoscandu-l pe proprietar :P) BAFTA!! PS: NWA te asteptam pe la noi!
|
felicitari pentru matza, foarte bine arata mai ales interiorul, ca sami dau si eu cu parerea eu as zice un autocolant negru pe elementele din "lemn" din interior, sau daca e deja autocolant da-l jos, arata mai bine fara ele...in rest suspensie sport si niste jante ..e belea:) bafta la modificari, te va manca de bani...stiu cum e ca si eu nici nu-s la jumate de drum si simt ca ma strange buzunaru:)) aveti grija unu de altu:P
|
Quote:
P.S. ma uit acum sa vad cum ii zicea la film |
1 Attachment(s)
Azi i-am facut schimbul de ulei si filtre.
Au venit si farurile si xenon-ul, am incercat sa le montez dar datorita user-ului MOUZE, neserios, unul din ele avea clema pentru semnalizare rupta, cea de sub ea la fel si inca una de pe cealalta parte cu toate ca in anunt zicea ca sunt intacte. https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...ew-pt-e36.html Acum trebuie sa iau prinderea de pe unul de-al meu, sa schimb sticla, sa nu mai iau niciun leu pe el si sa recurg la tiganeli pe care am zis ca nu o sa le fac pe masina asta... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Suma rotunda :D
--- Update topic: Tot lichidul de racire schimbat, schimbate garniturile de la radiator, cureaua de accesorii noua. |
fortza masina :D:D:D bafta in continuare :)) :D:D:Dimi place mult ca e neagra
|
5 Attachment(s)
S-a trecut pe cauciucurile de iarna.
Semnalizari afumate noi, proiectoare noi. = |
nenea nenea mai asculti muzica rapp ??????:D:D:D
cand ii pui suspensie sport ??:D |
Quote:
|
foarte frumoasa. ce ai facut cu semnalizarile vechi? nu le vinzi?
|
2 Attachment(s)
Frumos BMW-ul.Sa-l stapanesti sanatos.Interiorul e demential.Jantele de iarna sunt la baza jante de optar daca nu ma insel, iar cele de vara sunt crima(aduc la look cu cele de pe seria 3 E92 sau 90 coupe)!Spor la tunareala de bun gust si fara incidente.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning