![]() |
Apropo ...am vreo 30 de teste de bass ...ce zicetzi...imi ajung ?? :P
|
Ca tot am ajuns aici, sa pun si eu o intrebare. Teste pentru SPL am destule. Ceva piese IASCA pentru SQ stiti pe unde si sub ce nume gasesc ?
|
Alea de la EMMA nu mai sunt bune ? :D
BTW au aparut CD-urile de la EMMA 2004 :) |
Pai si le ai tu p-alea din 2004 ? Daca 'e frumos afara' poate mi le scrii si mie ! :D Vb maine oricum !
|
Daca va rog frumos mai puneti niste titluri de melodii de genu asta? Sunt super... Mai ales SPL Competition - MTX Night Bass rupe tot.
|
Vinde cineva pe ********** un CD numai cu asa ceva. 90.000 Lei. :wink:
|
Sau va dau eu pe gratis ..am vreo 200 :twisted:
|
Pai...ne dai?
|
bug mafia-anturaju
cuvinte grele kelis-trick me lil' jon-get low ludacris-act a fool benny benassi-love is gonna save us satisfaction:))) r.kelly-fiesta |
Pot si eu sa pun dar nu stiu daca se poate pune aici , ideea e ca am un cd care a venit cu o revista de car audio frantuzeasca , are 12 track-uri si la fiecare track iti zice exact inainte ce si cum sa setezi prin masina si pe ce frecvente e , testeaza tot de la tweter la bass pe 20 hz
|
am si eu vreo 15-20 teste de bass, si am si unul pt. tweetere, e super, iti rupe urechile
daca vrea cineva teste, va trimit prin messenger |
1 Attachment(s)
Am un cd luat cu o revista de tuning din anglia,e facut de niste baieti de la FUEL si spun ca are tot ce-ti trebuie pt testarea unui sistem.
WARNING ULTRA LOW BASS MAY DAMAGE YOUR SPEAKERS!!! :D sa nu ziceti ca nu v-am prevenit ma puteti contacta pe msg yula_ro |
Bass tester
Un bass tester dragutz se poate face si pe Massive Attack - i can`t stop
Va salut |
1 Attachment(s)
nu e chiar tester.... da rupe cu bassu 8)
|
1 Attachment(s)
:twisted: Luati de aici :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning