![]() |
Re: / schimb Mazda 323F
Anunt valabil si foarte negociabil la cash,iar la schimburi accept diferite modele apropiate ca valoare.
|
ai PM
|
sal,asa ceva?
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...bz_05_hyu.html |
da-mi un pm cu detalii
|
Anunt valabil si foarte negociabil la cash,iar la schimburi accept diferite modele apropiate ca valoare.
|
|
Anunt valabil si foarte negociabil la cash,iar la schimburi accept diferite modele apropiate ca valoare , posibil cu o mica diferenta din partea mea.
|
schimb opel tigra 1.4 16 v 90 cp '95 servo, trapa electrica , geamuri electrice, jante aliaj, xenon, etc cu mazda 323 c sau f , inmatriculata http://mazda323club.myforum.ro/vn-05-fya-vt468.html relatii la 0727 745 047 sau ym: play_boom_bass
Uite ca te ajut eu... 8) ia si vb cu baiatu asta... |
multumesc oopscam...o sa incerc sa vb cu proprietaru` cu toate ca nu prea ma incanta ideea de masina in 2 usi.
Anunt valabil si foarte negociabil la cash,iar la schimburi accept diferite modele apropiate ca valoare. |
|
La multi ani!
( se accepta schimburi si cu e36 316i) |
Accept schimburi cu masini in 4 usi,inmatriculate RO,cu motor maxim 1.8benzina si maxim 2.0 diesel,de valoare apropriata.Ma intereseaza in mod deosebit golf 3(in functie de conditii pot oferi si diferenta).
La cash pretul este foarte negociabil. 1999euro |
|
valabil
|
valabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning