![]() |
Re: [EXT] Seat Leon ... the spider mobile ...
am votat "merge" mie unu nu-mi place dar nici F urata nu este ... cu banii bagati facea ceva mai misto,dar daca el a considerat ca asa trebuie sa arate merita felicitari pt efort
|
Quote:
Frate eu zic sa ne lasi cu regulile tale de copil care gandeste 2f2f sau underground 2 ;). Sa revin la masina. Ea e draguta vazuta per ansamblu dar sunt de parere ca acele viniluri nu dau bine pe masina...eu zic ca ar merge un aerograf cu tema paianjen... Votat merge! |
am votat "e frumosa intr-adevar".....body-kit.....superb.....dar nu-mi place paianjenul.....in rest....superb...:tenisclap
|
Masina este intr-adevar deosebita . Pacat ca a stricat-o cu paintul :(
|
am votat "e frumosa intr-adevar", arata f bine mai putin jantele si desenul de pe capota in rest nu am cuvinte..
|
kitul e frumos k original , jantele nu sunt kiar asa de standard precum zic unii , in rest nu mai bag de vina la paint k au bagat altii destul :D si elevii cu regulile lor "jante si culoare" sa cante la alta masa k acuma kiar nu mai am marunt :P
|
am votat e frumosa intr-adevar ... dar din pacate nu am analizat-o in detaliu si nu am observat jantele... care dupa parerea mea strica toata masina... adica atata lucru pe body kit si jante care sa arata atat de comun.... deci votul meu ar fi cu un nivel mai jos... "e reusita"
|
Quote:
|
am votat reusita ...
e ceva ce nu imi place foarte mult la ea ... si ala e spoilerul fata ... in rest masina arata superb ! |
Degeaba i tot bagati voi vina ca masina e super beton si cred ca oricare din voi v-ati dori sa o aveti.e drept ca paianjenul din fata e cam nasol,dar frumusetea masinii zic eu ca-l compenseaza!
|
oameni buni , nu mai are paianjenu pe capota de vreo 5 luni :lol: :!: :!:
|
Am vazut masina de multe ori azi vara, cred ca e un veci din oradea :)
Masina e super, adica sincer mie imi place foarte mult, bodykitul merge perfect pe ea. |
O masina frumoasa, dar cu cateva mici detalii cam nasoale: jenti stock, vinylu ala e cam aiurea, era mult mai bine fara, si esapamentu putea fi mai bine definit efentual o evacuare dubla
|
Masina e frumoasa, are un bodykit care zic eu i se potriveste dar cum s-a mai spus, jantele evacuarea si vinilul lasa un pic de dorit.
|
Masina este frumoasa, dar eu zic ca nusi are locu eleronul acela enorm pe ea si paianjenu ala,in rest ee OK:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning