![]() |
Re: i am back s 320cdi
Vino in Bucale , ca aici iti fura oglinda cu totul (sau mai bine zis pe amandoua cu totul)
Si gravarea nu prea face nimic. Aici se fura si alea gravate. (fara discriminare :lol:) Asta este ... :sad: |
nasol.....a trebuit sa sun la politie, sa vina ei sa constate apoi am mers la sectie unde am dat o declaratie si urmeaza sa merg luni la casco sa vad cand imi dau alta...:(
sunt curios cat cost una...... un politist "simpatic" mia zis ca pot sa imi iau alta cu 50ron.....eu mas mira sa coste numai atat......:rolleyes2 |
Quote:
|
7 Attachment(s)
au aparut si jantele care sunt la vopsit acuma, pozele sunt facute cand au doar 2 straturi de grund pe ele vopsite in camp electrostatic, si urmeaza vopseaua finala..... sper ca saptamana viitoare sa fie pe masina deja.... mai trebuiesc cauciucurile.....:lol:
|
tre sa ajunga si oglinda , parbrizul l-am schimbat deja....
2 filmulete cu masina;) https://www.youtube.com/watch?v=3ZoeITsNoyc https://www.youtube.com/watch?v=E5xk8WnT4V4 |
Poate incercam pe vreme buna 320 cdi w220 vs w221 ;)
|
oricand.... chiar te rog sa ma anunti, nu ma astept sa castig dar ar fi interesant :P
|
poti sa-mi spui poate cat a costat vopsirea si unde ai facut-o am si eu 4 amg-uri de sablat si vopsit :-? dar m-au cam speriat ....
|
Quote:
|
Quote:
vopsitul in camp electrostatic costa 150lei plus 60lei un strat protector de lac pentru toate 4 dar cei de la vopsit in camp electrostatic nu au nuanta dorita de gri pe care am vruto eu, ei aveau doar un gri inchis (industrial) asa ca sa aplicat doar 2 straturi de grund in camp electrostatic si urmeaza sa fie vopsite cu pistolul in nuanta dorita.....100lei 2 straturi de grund si 250lei vopsitul cu pistolul in total pe mine mau costat 160sablat+100grundul+250vopsitul=510total daca era doar sablat si vopsit in cam electrostatic, plus lac costa 160+210lei |
Quote:
|
sau montat leduri la numar deocamdata si sper odata ca maine sa am si jante pe masina ca deja.......
daca ii vreme buna fac si o poza!:rolleyes2 |
au ajuns jantele, mai trebuiesc anvelope..... speram pe sfarsitul saptamani....
|
7 Attachment(s)
cateva poze...
|
Au iesit foarte misto 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning