![]() |
Re: ANONYMOUS DRAG RACING DAY - 09 octombrie 2010
Quote:
am 3 locuri libere.....30 ron biletul dus-intors......muzica si caterinca in masina incluse in pret....:)) daca gasesc oameni vin...daca nu...pas.....:sad: |
Sa reintregim lista:
1. alexone - BMW e30 325 2. mihaistan - Citroen BX T D1 3. DONU' - BMW E30 TURBO 4. jakal - BMW e30 325 5. VooN - Colt CZT Nici unul de mai sus nu vin 100%, dar fiecare spera sa isi rezolve problemele si sa apara. Sper sa mergem toti. |
eu 99% vin... mai umblu sapt asta la masina , iar vineri mi`am dedicat toata ziua pt harb , sa scot zeama din ea :lol: sper sa nu scot prea mult si sa faca ceva poc :lol:
|
75 % merg si eu cu BMW-ul.
Maine imi vine uleiul, alt cardan, sa montez cutia de M3 si sa remediez problema cu pierderea de lichid de frana. |
Cam putini pe lista..restu` nu se incumeta?:?:
|
Quote:
cu aceasta ocazie , provoc pe voonu la dans :lol: inainte de cursa .... sa vad daca modificarile sunt bune :-) eventual joi/vineri :d |
am rezolvat cu schimbul de tura.....nu mai ma duc vineri noapte la munca..deci sambata sint sanse 90% sa merg......
urmeaza sa vad daca vand bilete la taxiu.....ca e criza.....:D |
Quote:
Ai soft? Dc nu ai sa-ti dau eu surubelnita racing sa-ti pui soft de curse. Pana atunci eu tre' sa schimb elicea propulsoare cu una de spart valuri ca se anunta vant si ploaie...ZAU ZIC ! |
Ati uitat o masina care aduce multe aplauze orasului Ploiesti !!!!:))))) Boby MOM:))
Nu are cum sa nu vina ... e organizator !!!:D |
Quote:
|
mi-am luat concediu vin si eu dar sa speram ca nu o sa ploua
din lipsa de aderenta nu cred ca o sa fac mare branza |
Quote:
potential exista,inca nu este exploatat la maxim:) |
Cine nu stie ! si nebunu' e organizator !!!!:D
Nu am vrut sa zic ca nu sunt masini bomba la voi!!!! dar am vazut ca nu este pe lista Boby... imi cer scuze ca nu am scris de toti ,dar nu ii cunosc pe toti ! |
Quote:
multa bafta cu organizarea ;) |
1. alexone - BMW e30 325 - S2
2. mihaistan - Citroen BX T D1 - S7 3. DONU' - BMW E30 TURBO- S34. jakal - BMW e30 325 - S2 5. VooN - Colt CZT - S2 6. Nebunu - BMW e36 325 TURBO - S3 7. BobyMOM - BMW e30 TURBO - S4 8. Sobi - BMW e92 335d - S8 Cica azi o sa fie si masina mea gata ... sa vedem. Ady_viteza, Madalin ... voi??? Nu veniti? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning