![]() |
Re: BMW M6 CLR600 by Lumma
e mortal ... eu am ceva cu jentile cu buza imi plac dar nu cred ca mi-as spune vroedata pe masina nush de ce ! prefer cele mai agresive
|
1 Attachment(s)
Doamne cum atzi putut punea poze cu asemenea masina aici,este pur si simplu dementziala masina si la felul cum arata si la motor(un v10 cu sapte viteze 6+1),vretzi sa ma avetzi pe constiintza,am eu o poza cu motorul masini la fel un v10
|
Quote:
Leu e mai puternic decat un cal nu?!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
eleronul ala e cam mik, in rest merge, nu-i prea stralucita, dar se putea lucra mult mai bine la exterior |
Ahh!? ce MASINNAAA!! si totusi inca mai sunt uni care mai gasesc defecte ..gentzi, eleron, evacuare, culoare, interiorul ..toate sunt prea adevarate ..bmw rullz!
|
Nu e rau ce au facut cei de la Lumma, aripi evazate, spoilere redesenate,alta evacuare, jante care se integreaza perfect cu aspectul general al masinii.Daca puneau alt eleron era mai bine.
|
am vazut la lucru in galati un m6 si...parca o rupea asfaltul!
stock m6 are 507 cp,nu? inseamna ca nu a umblatu under the hood,nu? |
Quote:
|
Belea masina dar se stie Hamann Rulzzz
|
mishto tuning, parca mai mult imi plac jentile originale, ia Weedboy sa stii ca are sapte trepte in fata deci 7+1 nu 6+1.
|
masina asta e vis...
|
suuuper tare. dar oare cum are 500 hp cand varianta originala are 507?
|
criminal baiatu´
|
Motorul e stock dupa cum spun datele, dar oricum cand ai 500 de cai din fabrica si cuplu imens nu cred ca iti trebuie mai multi comparativ cu greutatea masinii si setarile originale M...Exteriorul e lucrat bestial, oricum nu cred ca se poate spune ceva rau de el poate doar eleronul nu-si prea gaseste locul
|
putini rezista la un BMW ....nu?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning