![]() |
Re: Noua taxa poluare 2011
Quote:
|
astia sunt nebuni cu taza lor.de exemplu in germania poti sa imatriculezi orice masina,poate sa aiba 100 de ani..dureaza cateva minute si costa cativa bani:D
|
Germanii astia e prosti , ei , care este . Sa vina ei la romanica sa invete de la noi : de ce sa fie bine cand poate sa fie mai ....rau ? De ce sa castigi cand poti pierde ? Ce atatea firme , sa mai inchidem din ele ! Ce asa salarii mari , sa mai taiem din ele ! etc , s.a.m.d. , s.a.
|
Quote:
|
germanii e prosti,romanii sunt mai destepti.ai dreptate=))):)))....ramanii sunt niste hoti,niste tampiti de oameni.sunt mai prosti oamenii de rand k nu se duc la ei cu parii sa le sparga capu....
|
sal.am citit cu interes posturile voastre (sLi/Sparkle) in legatura cu inmatricularea si m-au pus pe ganduri.de ce?pana in decembrie vreau sa imi achizitionez si eu un Bmw 316i(1994-1998 ),dar nu stiu ce sa fac pt ca,la fel ca si tine sLi,nu o sa am bani de inmatriculare pana in 2011,mai e o varianta sa o achiz gata inscrisa dar dupa sapt bune de cautare si tel date,nu am gasit nimic acceptabil,97% din preturi sunt exagerate,sa nu mai spun ca la capatul opus peturilor mari am gasit un barbat ce are 2 316i de vz(exterior-interior bun,nu stiu motorul daca are pb,neinscrise),1.000euro/buc (wtf!!!).anyway...ne mai auzim :) chiar sunt interesat de cum va decurge proiectul de lege cu taxa 2011
|
Quote:
Si cu taxa..sincer nu cred ca o sa o mareasca , impozitele da dar taxa nu cred.Eu cred ca a fost doar un impuls sa sperie lumea ca sa ia statu bani,ca vezi tu cum or zis de taxa gata sau si triplat cozile la rar pentru masini neinscrise. Speram la cat mai bine,dar din pacate nu prea cred. Si apropo de 316i , ai grija ca majoritatea 316i si 318i is destul de doborate ,degeaba iei ala la 1000 euro si mai bagi inca 1000e sa o faci buna si apoi inca 1000e sa o inscrii ca nu are nici un sens. :D bafta in achizitionarea unui bimmer bun :D |
Quote:
|
Quote:
Caut,caut si tot caut poate o sa dau de unul acceptabil,nu prea mai am rabdare :) p.s. daca auzi ceva de vz poate ma anunti si pe mine :D :D :D la tine in partea aia preturile sunt mai mici ca sunteti mai aproape de granita sal. |
Quote:
momentan e la vopsit,dar cum il scot o sa pun si poze. |
Quote:
Poate nu or sa mareasca taxa , intr-un final ! Parerea mea este ca taxa , in forma actuala sau orice forma a imbracat , este defapt o taxa vamala pentru un produs din U.E. , iar acum nu stiu cat de corecta este . In legatura cu achizitionatul unui bmw , afla cat e valabila decizia de plata la fisc , pentru taxa . |
Quote:
|
sal baieti.pe zi ce trece sunt tot mai euforic :D merg sa "inspectez" cateva pisicute si am nev de un picut de ajutor.sli,sparkle stii cam cu ce pb se confrunta 316 astea mai vechi?motor?caroserie?etc. stiti cumva pe unde mama masii mai trebuie umblat pana la inmatriculare?pe la ce institutii?ms de help guys
|
Quote:
Am avut 316 sedan . In general " astea mai vechi " au probleme cu tachetii , ce trebuiesc inlocuiti ,cele pana in '93, parca au pe curea distributia , restul pe lant , pe la aripa rotii , pe interior de rugina , pompa de ulei sa bage in rampa , stalpii de la usa fata , portbagaj spate ruginit. Act v/c , declarata la primarie , taxa drum , rar identificare + carte + depreciere, asigurare , taxa poluare fisc , taxa talon cec sau bcr , dupa care cu tot amalgamul de hartii la militie iar acolo mai ai de platit numerele . Succes . p.s. As opta pentru un 1,8 , daca asa avea ocazia :impozitul acelasi - satisfactia alta ! |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning